reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Karla88, właśnie też kupiłam sobie ostatnio tulipany i od razu jakoś tak przyjemniej...

@Jola92, współczuję sprzątania :o Mi się kiedyś oliwa zbiła... masakra...

A zauważyłaś że teraz w ogóle mało gdzie jest trzepak...???

...nawet @Jola92 by się to nie przyśniło!! :o :o :o Masakra!

Sprzątanie nie ucieknie a koleżanka mogłaby! :D Ja byłam na spacerze z koleżanką i dziećmi (do dunkin donuts...) potem z dziećmi na kulkach i teraz ogarniam obiad. Potem do M. i Franek do taty, więc wieczorem sobie odpocznę...

A na balkonie..???? :D

Padłam :-D:-D:-D To forum naprawdę jest od wszystkiego- jak uszyć, ugotować, włożyć globulkę oraz niepostrzeżenie sprać beznadziejnego ex hahahahaah :-D

A! Chciałam też powiedzieć że u mnie USG genetyczne jest jakby oddzielnie od wizyty i też tylko przez brzuch.

No kurcze moj m na mysl o ex partnerze to ma gesia skorke bo zna przezzlosc z nim ( bydlak bil mnie ), to moj powiedzial ze w gliwicavh go napadnie wlasnie w masce [emoji3][emoji15]ahh wlosi[emoji14][emoji14]
Pierw Musze tam jechac [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No kurcze moj m na mysl o ex partnerze to ma gesia skorke bo zna przezzlosc z nim ( bydlak bil mnie ), to moj powiedzial ze w gliwicavh go napadnie wlasnie w masce [emoji3][emoji15]ahh wlosi[emoji14][emoji14]
Pierw Musze tam jechac [emoji23][emoji23]

No to prawda ze oni są nieobliczalni... ale tez skoro mialas taka przeszłość to już mu się nie dziwie...

Staszek po zjedzeniu pizzy tak się wiercił, że aż sie zmęczył i zasnął po lewej stronie od pępka który ma głebokość studni bez dna :D
20180303_150742.jpg

Załączniki

• 20180303_150742.jpg
    20180303_150742.jpg
    219,5 KB · Wyświetleń: 295
To wyobraź sobie, że kiedyś w kuchni urwała się szafka wisząca, w której miałam talerze i spadła. Konkretnie spadła na szafkę stojącą niżej, na której znajdował się wielki słoik miodu. Przy okazji zahaczyla o garnek z świeżo ugotowanym barszczem ukraińskim. Do tej mieszanki miodu i barszczu wysypało sie szkło w potłuczonych talerzy. Normalnie armageddon to był.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Taaa... Też kiedyś miałam takie atrakcje, jeszcze w nastoletnich czasach... Urwała się śruba mocująca szafkę wiszącą, długą, taką w stylu półki na książki.. A na tej szafeczce stały... Słoiki... Kompoty, dżemy, powidła, kilka słoików ogórków itd.... Miód też, ale na szczęście nie płynny.....
Ale i tak.... Od tego czasu półki bardzo mocno mocujemy... ;)

Ale straty miodu bardzo współczuję....

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Karla88, właśnie też kupiłam sobie ostatnio tulipany i od razu jakoś tak przyjemniej...

@Jola92, współczuję sprzątania :o Mi się kiedyś oliwa zbiła... masakra...

A zauważyłaś że teraz w ogóle mało gdzie jest trzepak...???

A na balkonie..???? :D

No dawno tez nie widzialam zeby ktos trzepal dywan[emoji6] Za dobre odkurzacze sa[emoji3]

Na balkonie za dnia chyba by nie daly rady, caly dzien slonce swieci[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dlaczego? Moj m jest ze mna na usg I corka I za kazdym razem Usg brzuszne indopochwowe

Czułabym się nie swojo. A poza tym mój byl tylko jeden raz na USG od 4miesiecy. W poprzedniej ciąży nie był ani raz. Nie jest raczej przyzwyczajony do widoku innego faceta grzebiącego mi poniżej pasa. :p

Do góry