reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Z tym bolem to pewnie masz racje. Juz po woli nie daje rady psychicznie z tymi problemami, a jeszcze wszyscy w kolo mnie doluja, ze tak wyglada zycie i mam sie nie denerwowac, bo w ciazy jestem. Jak slysze takie teksty to mi cisnienie jeszcze bardziej wzrasta.

Czyli nie tylko ja taki leniuszek sie zrobilam? Nie wiem co jest. Pracowalam na zmiany i tyle rzeczyjeszcze ogarnialam, a tetaz to najchetniej bym lezala. Nawet ciasteczek mi sie nie chce zrobic, a mam na nie ochote[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Takie teksty są najgorsze...

Mnie też się nie chce - wcześniej praca po sporo więcej niż 40h tygodniowo, dom, bieganie, budowa, a teraz jakoś po prostu odpuściłam i chyba pierwszy raz w życiu odpoczywam ;)
Czasem szyję, piekę itd, a czasem mi się nie chce, to leżę sobie z książką..
Ale najważniejsze - robię to bez wyrzutów sumienia - całe życie zap...ałam, pl porodzie też nie mam co liczyć na odpoczynek, więc raz w życiu przez kilka miesięcy mogę być leniem ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Matko dziewczyny ile wymacie energii! Czy tylko ja na nic nie mam sily?
Wzielam paracetamol, polezalam pol godziny i nic to nie dalo. Bol glowy nadal taki, ze az mdli.
Woda ciepla wrocila. Wrzatek nie leci, ale dalo rade sie umyc.
Facet z serwisu dalej nie dzwoni[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

nie przejmuj sie tym co inni gadaja... wszystko sie ulozy napewno woda juz jest
lodowke tez napewno naprawią za dwa-trzy dni nie bdziesz juz pamietac ze bylas wkurzona

No to ja w pierwszej ciazy mialam wiecej energii i duzo planow. A sie okaxalo, ze musialam lezec i nici z planow[emoji53] A teraz nic kompletnie mi sie nie chce[emoji53] Straszne to jest

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A ja mam teraz odwrotnie duzo rzeczy mi sie chce a mi nie pozwalają ☺️

O właśnie, zapomniałam napisać ;)
@olaaa7 - widziałam na żywo ten materiał, który wrzucałaś - ten na szal :)
Nie kupiłam, bo kupiłam coś innego na narzutę, ale ładny jest - widać, że różyczki, choć jest naprawdę cienki - cieńszy niż wydawało mi się po zdjęciach (i jednostronny) - gdybym planowała jakieś wyjście, to szal bym z tego chętnie miała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

O właśnie, zapomniałam napisać ;)
@olaaa7 - widziałam na żywo ten materiał, który wrzucałaś - ten na szal :)
Nie kupiłam, bo kupiłam coś innego na narzutę, ale ładny jest - widać, że różyczki, choć jest naprawdę cienki - cieńszy niż wydawało mi się po zdjęciach (i jednostronny) - gdybym planowała jakieś wyjście, to szal bym z tego chętnie miała ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ooo dziękuję :) Jeszcze zobaczę jaką kupię sukienkę bo póki co mam pustkę w głowie :(

Hej dziewczyny, przyszłam się pochwalić moim rogalem, dzisiaj przyszedł. Jak otworzyłam paczkę i zobaczyłam tą tyci tyci poduszeczkę to tak mi się śmiać zachciało, jest po prostu taka urocza. <3 Czy, któraś z Was też zamawiała rogala? Jak Wam się śpi z nim?
rogal.jpg

Załączniki

• rogal.jpg
    rogal.jpg
    326,6 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Hej dziewczyny, przyszłam się pochwalić moim rogalem, dzisiaj przyszedł. Jak otworzyłam paczkę i zobaczyłam tą tyci tyci poduszeczkę to tak mi się śmiać zachciało, jest po prostu taka urocza. <3 Czy, któraś z Was też zamawiała rogala? Jak Wam się śpi z nim?
Zobacz załącznik 841059

rogal ładny :) poduszka dla lalek haha

Do góry