reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marika92 ależ proszę. Skapnelam sie po tym jak przecitalam kilka innych wątków ciążowych na forum no i po swoim wlasnym. Wczoraj pod wieczor wstawialam i mialam 5+2. Dzisiaj wstalam i caly czas 5+2 a jak wstawilam nowy teraz przed 11 to juz 5+3 się zrobilo. Czyli najlepiej wstawiac suwaczek zaraz po północy żeby od razu się przestawialo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
@Marika92 ależ proszę. Skapnelam sie po tym jak przecitalam kilka innych wątków ciążowych na forum no i po swoim wlasnym. Wczoraj pod wieczor wstawialam i mialam 5+2. Dzisiaj wstalam i caly czas 5+2 a jak wstawilam nowy teraz przed 11 to juz 5+3 się zrobilo. Czyli najlepiej wstawiac suwaczek zaraz po północy żeby od razu się przestawialo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
W sumie racja :) tak też zrobię :D

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

I będziemy tworzyć zamknięte forum brzuszkowe? Może nie tylko brzuszkowe ale też po prostu z naszymi zdjęciami ;) cześć z was ma dzieci, będzie mogła się pochwalić itd ;) ale ja nie wiem jak to się tworzy..

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Pomysł sam w sobie jest fajny bo czytając watki z roznych miesiecy wiekszosc mamusiek takie zamkniete wątki tworzy. Lepsza pryeatnosc itp. Ja bym się chętnie córką pochwaliła ale na publicznym fprum na pewno tego nie zrobię. I moją dziarą też :-) mam fajną dziarę na ramieniu, dwa lata temu zrobioną, i niedokonczona jeszcze bo trzeba troche koloru pododawac ale jak skonczę karmić za te pare lat to na pewno go dokończę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Witam wszystkie mamusie.

Jak wszystko będzie dobrze dołączę do Was z wstępnym terminem 25.07 z om.

Do obecnej ciąży podchodzę dość ostrożnie ponieważ w maju zaszłam w ciążę biochemiczną, w połowie czerwca już było po wszystkim...

Mam już synka 18 miesięcy.
Ja lat 27, w lutym 28 [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie mamusie.

Jak wszystko będzie dobrze dołączę do Was z wstępnym terminem 25.07 z om.

Do obecnej ciąży podchodzę dość ostrożnie ponieważ w maju zaszłam w ciążę biochemiczną, w połowie czerwca już było po wszystkim...

Mam już synka 18 miesięcy.
Ja lat 27, w lutym 28 [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam :) gratulację, na pewno będzie tym razem dobrze :) A kiedy wybierasz się na wizytę?

reklama
Do góry