reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O, chyba zrobiłam suwak- działa? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie widze. A korzystasz z aplikacji czy przegladarki? W aplikacji jest duzy problem zeby zobaczyc wiekszosc suwaczkow, nie wiem od czego to zależy.

Edit. Już widzę :-)
f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Witaj :) gratuluję :) Kiedy wybierasz się na pierwszą wizytę?

1 grudnia, to będzie 8 tydz, więc mam nadzieję że dowiem się już czegoś konstruktywnego :) W pierwszej ciąży poszłam do lekarza od razu, mega podekscytowana, a on mi powiedział że to tylok pęcherzyk i nie wiadomo co z tego będzie. Drugi raz wolę się na to nie narażać ;)

...kurcze, źle to obliczyłam... 1 grudnia to będzie 6,5 tyg... hm... chyba powinnam iść później :/

Wam powiem dzieeczyny że momentami mi się wydaje, że produkujecie tu szybciej niż na Staraczkach 2017 :-) zdrzemnelam się bodajze z godzinę, a wy już kilka stron naprodukowałyście :-)

Swoja droga noc mialam ciezka. Malo co spalam i straszna zgaga mnie obudzila przed 2.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Aaa dalej temat suwaczków, jak zrobić żeby codziennie się samo zmieniało w sensie ze mam dziś 7t a jutro kolejny dzień i żeby tego nie robić codziennie?? Da się tak!?

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Aaa dalej temat suwaczków, jak zrobić żeby codziennie się samo zmieniało w sensie ze mam dziś 7t a jutro kolejny dzień i żeby tego nie robić codziennie?? Da się tak!?

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zmieni się na następny dzień w godzinie w ktorej wstawilas suwaczek. Czyli jak teraz masz 7 tydzien i zrobilas suwaczek p 10 to jutro dopiero o 10 Ci sie przestawi na 7 tydzien + 1 dzien.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Do góry