reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gdzie ty mieszkasz???

p19uqqmzxqi22hcj.png

W Szkocji, pol kraju jest sparaliżowane przez śnieżyce i silny wiatr:oo2: Szok co sie tu dzieje, autobusy nie jeżdżą dalej.

@Agatka29 gratuluje bardzo!
@Jola92 az sie poplulam jak o twojej kozie przeczytałam :p:p

reklama
Właśnie ja sie troche teraz martwie. Od początku ciąży przytyłam 6 kg. Gin mówi że to w porządku. Ale teraz jem jak wróbelek bo mam taki ścisniety żołądek. Na śniadanie daję radę zdjeść pół bułki z serem i ogórkiem i do około16 nie jestem głodna i daję rade wcisnąć w siebie tylko wodę. Mi to odpowiada bo pewnie zjadę ciut na wadze(a mam z czego) ale się martwie czy dziecko dostaje wszystko czego mu trzeba;/ Próbowałam ostatnio na siłę troche w siebie wiecej wciskać ale wszystko zwracałam :(

Nic na silę, ja przytyłam 5 kg od początku a ostatnio na śniadanie serek później serek albo jakąś kanapkę i na wieczór nic albo coś na mleku...

Słuchajcie! Zjadłam ciepłego loda i tak mnie Staś kopnął że aż komputer mi prawie spadł z nóg! Ale bardzo delikatnie to poczułam. Mam nadzieję, że z dnia na dzień bedę to czuła bardziej :)
Uważaj, bo jak zacznie kopać po żebrach, tak, że spać nie będziesz mogła to... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzien dobry. Ale mam nadrabiania od wczoraj[emoji3][emoji3]jestescie niesamowite. Ja mam za soba juz pracowity poranek Zrobilam tłumaczenie na cito ktore dostalam wczoe wieczorem i reeaz moge spokpjnie kawe wypic.
Powodzenia na wszystkich dzisiwjszych wizytach. Trzymam kciuki.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak myślę... u mnie cała lodówka serów i jogurtów... a dzisiaj mam pastę jajeczną na kanapce :)
Ja też jem duuużo więcej nabiału niż przed ciążą - kilka jajek na tydzień, czasem jakiś serek wędzony czy mozzarella, albo łyżka śmietany do naleśnika... Biorąc pod uwagę, że przed ciążą nie jadłam w ogóle, tylko oscypki w górach i czasem mozzarella na pizzy, to zmiana jest duża [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Uważaj, bo jak zacznie kopać po żebrach, tak, że spać nie będziesz mogła to... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie w brzuszkowie nie raz taka imprezka w nocy że spać nie mogę :o
aż dziwne że potrafi mnie obudzić w 22tc... Co będzie dalej aaaaaaaa [emoji14] chyba że okaże się silnym chłopcem :) <3 mamusia kocha :)

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry