reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Sama jestem w szoku że już nasze dzidzię mają 0.5 kg ;)
Własnie jak 2 dni temu mi gin przyłożyla głowicę do brzucha przyłożyła to pierwsze co powiedziałam to było "o matko, ale grubiutki się zrobił" :D Ale serio takie odnosi się wrażenie, gdzie dziecko sie widzi raz na miesiąc że sie robi taki fajny okrąglutki :)

reklama
No tak, poniżej 3kg to malutko... ale teraz w ogóle dzieciaczki rodzą się większe. Ja ważyłam 2750, moja mama mówiła że to był wtedy standard
Ja 3700 wiec to chyba zależy ☺️ za to jak Kacpra rodzilam to tylko jeden byl większy a one wszystkie o czasie 40 tydz a moj wcześniak ☺️

reklama
Ciekawe ile moja juz wazy w 20 tygodniu i 5 dniu ważyła 330 teraz jestem w 21 tygodniu i 6 dniu to pewnie z jakoś 440 waży :D

Do góry