reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
i jeszcze tył rożka

Agatka, na razie warunków nie mamy. Mąż mówi, że mamy max 5 lat na zdecydowanie się bo on po 40scte ojcem już nie chce zostać ;)
To mojemu się nie uda zostać znowu ojcem przed 40stką, w tym roku zostanie tatą mając 39 lat ale z racji, że planujemy jeszcze jedno i raczej dopiero chcemy się starać pod koniec przyszłego roku to ostatni raz tatą zostanie mając 41 :) Ja to w ogóle bym chciała następnym razem bliźniaki bo raczej na trzecie dziecko M się już nie zgodzi a tak to jak będą za drugim razem dwa to co zrobić :p

To mojemu się nie uda zostać znowu ojcem przed 40stką, w tym roku zostanie tatą mając 39 lat ale z racji, że planujemy jeszcze jedno i raczej dopiero chcemy się starać pod koniec przyszłego roku to ostatni raz tatą zostanie mając 41 :)
Mój wuja został ojcem mając 50 lat więc 40 to jeszcze spokojnie ☺️ a moj P w kwietniu 35

Witam się z rana :) Widzę, że wczoraj wieczorem miałyście fajne tematy :D Ja miałam jakąś dziwną noc, budziłam się co chwilę. Kto dziś wizytuje?
Wczoraj się jeszcze raz pomierzyłam, wyszło mi, że w cyckach mam 99cm a nie 97cm :p A jak wymiary sukienek mają podaną szerokość talii to w którym miejscu mam się zmierzyć? W najszerszym miejscu brzucha czy jak? Mam dylemat bo jedna z sukienek ma dobre wymiary i w biuście i biodrach (nawet zapas 3-4cm) jednak w talii na tą chwilę ma za dużo o około 13cm ale jest z elastycznego materiału i nie wiem czy kupić czy nie, doradźcie. Planuję ją założyć na komunię, więc do tego czasu brzuszek urośnie.
Zobacz załącznik 840749

Ola ona jest z materiału rozciagliwego pamięta ze jak ubierzesz to i tak na brzuchu się oprze trochę pozatym maj to 7 miesiąc wiec brzuszek tez urośnie mysle ze spokojnie możesz brac

16udyx8di9hvrs5t.png

hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęścia :D Maluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak :D Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej :D

Gratulacje [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Ola ona jest z materiału rozciagliwego pamięta ze jak ubierzesz to i tak na brzuchu się oprze trochę pozatym maj to 7 miesiąc wiec brzuszek tez urośnie mysle ze spokojnie możesz brac

16udyx8di9hvrs5t.png
To będę walczyć o nią :D Dzięki za pomoc :) Jak uda mi się wygrać aukcję to się pochwalę :)

Mi zajęło prawie 8 lat decyzja o drugim dziecku
Jakbym wiedziała ze będę taka piękna w drugiej ciazy to się szybciej bym zdecydowała Hahahaha [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooo to mnie poszło szybko, ekspresowo :D Oświadczyłam M, że chce drugie jakoś na początku ciąży [emoji28] Ciekawe czy mi przejdzie po porodzie :D

reklama
Mi zajęło prawie 8 lat decyzja o drugim dziecku
Jakbym wiedziała ze będę taka piękna w drugiej ciazy to się szybciej bym zdecydowała Hahahaha [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Haha no widzisz :D To teraz nic tylko decydować się na trzecie [emoji28]

Do góry