reklama
Agatka29
Fanka BB :)
No tak tak , jak i u mnie ,synek ma trzy latka i jego pierworodny Nazwisko nie przeminieAgatka, i jeszcze Tatusia mężowi bardzo zależało na przekazaniu nazwiska bo jest ostatni
Agatka29
Ale wcześniej miała być synek ? Pozmieniało się ?
Dobra doczytam
Moni17.06
Gratuluje dziewczynki
Agatka29
Nie to moja druga teraz będzie najprawdopodobniej córka , w czwartek mi potwierdzi )Agatka myślałam, że Ty w pierwszej ciąży jesteś dużo tutaj jest mam podwójnych lub potrójnych
Agatka29
Też tak kiedyś myślalam, jedno wystarczy ;D ale zdecydowaliśmy się na drugie tylko żebym się nie rozpędziła ale tak szczerze to trójka też fajna ;DAgatka i byłaby parka
my raczej na jednym poprzestaniemy
Moni17.06
Witam ja juz po sniadaniu i melise pije z pomarancza tylko taka mi podchodzi ... Ja jutro wizyta ale tez po polowkowych jestem jakas spokojna jutro jak zaniose zwolnienie to poogladan ubranka w biedronce, moze poprosze kolezanke zeby cos mi odlozyla . milego dnia
reklama
kinga30
Ja po każdej ciąży mówiłam, że już mi wystarczy i tak już 3 raz jestemTeż tak kiedyś myślalam, jedno wystarczy ;D ale zdecydowaliśmy się na drugie tylko żebym się nie rozpędziła ale tak szczerze to trójka też fajna ;D
Podziel się: