reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc " :D

To już zależy od szpitala z tymi sztućcami
Co do reszty zależy od podejścia mi jak coś brakowało to dzwoniłam do męża żeby dowiózł ale raczej o nic nie prosiłam ur w pt o 11 na sale przywieźli o 14:00 potem musiałam wstać iść zrobić siku obowiązkowo mogłam wziasc prysznic dostałam dziecko karmiłam i na noc zabierały położne i od 6 rano znów przynosiły dzieci No to leżałam karmiłam patrzyłam jak popołudniu przyszedł mąż to ja poszłam się wykapać posiedzieliśmy potem i znów wieczór a na 3 dzień wychodziłam do południa No to z rana karmienie przebralam się położne zawiozły dziecko na gore pomogły ubrać dały jakieś papiery i do domu na prawdziwe życie [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc " :D
Klaudia laktatora sie uzywa jak jest za malo mleka, a nie za duzo. Im wiecej karmisz/odciagasz tym wiecej sie produkuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@malina_11 co u Ciebie ? Przeszly Ci te bóle ? :)

Przez weekend mnie nie było i teraz próbuje was nadrobić ale coś poczytam pójdę coś porobić wracam a tu dwa razy więcej i teraz przede mną jeszcze 30 stron. Bóle mniejsze ale są. wczoraj i dziś zrobiłam sobie porządne spacerki :) może ja jestem jakaś dziwna ale ten mróz jest dla mnie przyjemny ;) powietrze jest od razu inne i spacerek przyjemny :) zakończyłam kurs na prawko w sobotę egzamin :errr:
Mam nadzieje że jakoś pójdzie i przynajmniej to będę miała z głowy :happy2: a u Ciebie ? :wink:

reklama
Do góry