reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tylko te torby potem musisz targac na izbe, potem na porodowke i na oddzial. A przy skorczach jest na prawfe ciezko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na pewno bym nie była sama, no ale rozumiem o co Ci chodzi.

reklama
U nas w mieście nie przychodza. Nawet raz. Ale nie wiem czy to zależy od miejsca porodu też ? Jak będę rodziła w innym mieście to polozna z tamtego szpitala przyjedzie ?
Powinny przychodzić, prawo jest takie samo... Chociaż u mnie była raz, a potem się umawialysmy w przychodni, żeby rdzy okazji ważyć maluszka.

Moj mąż przyniósł PIT za zeszły rok i powiem wam jestem zszokowana tak zmieniając temat ..
Razem z moim dochodem wychodzi ze jesteśmy mega bogaci tylko gdzie ta kasa ??
Ja musze zacząć liczyć pieniądze zapisywać i wydawać z głowa bo jestem przerażona jak my rozwalamy pieniądze na głupoty
Jutro kupuje zeszyt
Która ma dobra radę jak wydawać z głowa ?? Chętnie posłucham

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U Nas to samo. Ale kredyt, leczenie, auto itp i kasa sie rozpływa.

Ostatnia edycja:
Moj mąż przyniósł PIT za zeszły rok i powiem wam jestem zszokowana tak zmieniając temat ..
Razem z moim dochodem wychodzi ze jesteśmy mega bogaci tylko gdzie ta kasa ??
Ja musze zacząć liczyć pieniądze zapisywać i wydawać z głowa bo jestem przerażona jak my rozwalamy pieniądze na głupoty
Jutro kupuje zeszyt
Która ma dobra radę jak wydawać z głowa ?? Chętnie posłucham

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez chetnie poslucham, bo tez nie wiem jak i gdzie ta kada sie rozchodzi[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O zapomniałam o ręczniku, dokumentach i chusteczkach nawilżających ale reszta co ty nie ma czasu na balsamowanie się [emoji23] laktator tak samo bo uczą cię z piersi karmić sztuce szklankę dają w szpitalu
Nakładki jakieś tez nie bardzo
Powiem ci im mniej tym lepiej naprawdę a w razie czego ktoś z rodziny ci podrzuci już po porodzie co będziesz potrzebować

16udyx8di9hvrs5t.png
Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc " :D

reklama
Do góry