reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Biedna, umęczy Cię ten ząb.. [emoji17]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No strasznie mi się zęby ogólnie ostatnio sypia muszę pogadać z ginekolog może przepisze mi jakieś extra wapno czy coś bo będę szczerbata:D

reklama
Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)
Super wieści

Byliśmy dziś w usc, niestety nie było kierowniczki która zajmuje się ślubami jednak obsłużyła nas inna pani tzn wypisaliśmy jakiś wniosek i tyle bo teraz usc czeka na mój odpis aktu urodzenia z miasta w którym się urodziłam. Mamy przyjść w poniedziałek żeby ustalić dalej formalności i datę. Wolny termin jest 14, 21 i 28 kwietnia, więc zdecydowaliśmy że weźmiemy 14go o ile do poniedziałku nic się nie zmieni.

Byliśmy dziś w usc, niestety nie było kierowniczki która zajmuje się ślubami jednak obsłużyła nas inna pani tzn wypisaliśmy jakiś wniosek i tyle bo teraz usc czeka na mój odpis aktu urodzenia z miasta w którym się urodziłam. Mamy przyjść w poniedziałek żeby ustalić dalej formalności i datę. Wolny termin jest 14, 21 i 28 kwietnia, więc zdecydowaliśmy że weźmiemy 14go o ile do poniedziałku nic się nie zmieni.

Super wspaniałe wieści :) Gratulacje!

Właśnie przeszliśmy cały salon Agata meble... Dostałam oczopląsu aelwwyboe spory i coś mamy upatrzone... Padam na twarz jakbym maraton przebiegła :o

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To dobrze, ze sa jeszcze terminy na kwiecien[emoji5] Powodzenia w dalszym zalatwianiu!
Ola a jakies przyjecie planujecie czy tylko slub?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)
To super, :-)

reklama
Tez na początku wydawało mi sie to dziwne no ale nie mam za bardzo wyboru ;) Tyle kobiet tu rodzi dzieci ze mam nadzieje ze wiedza co robią :)
Jeszcze nie odpoczniesz po porodzie a już trzeba się zbierać do domu, powinni pokazać przez dwa dni jak się dzieckiem zająć, jak karmić :/

Do góry