reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po dentyście na szczęście wyrwala to co się polamalo i zarobila ...ufff dzięki Bogu
To super[emoji106]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Nie. Tylko te dwie. Po prostu mialam podzial porodowka/pobyt, a nie dziecko/ja. Dla dziecka wiele rzeczy nie trzeba.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mnie w szpitalu trzeba tylko krem do pupy i ubranka na wyjście więc ja wszystko pakuję w jedną [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)
Gratuluję [emoji16][emoji16] mnie też zawsze co tydzień cieszy myśl, że dziecko troszkę tluszczyku nabiera i już zylek aż tak nie widać [emoji16][emoji16] Duży Stasiu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Na porodówkę chyba też, woda, pomadka , ręcznik . Możliwe że o czymś zapomniałam. Skomplikowalas mi teraz :D
Zobacz w watku wyprawkowym. Wklejalam tam swoja liste rzeczy do szpitala.
Ja zrobilam taki podzial dlatego, ze jak bym miala dzielic rzeczy na moje i dziecka to musialabym isc na porodowke z duza torba, w ktorej by bylo sporo rzeczy niepotrzebnych przy samym porodzie. A tak mialam do porodu mala torbe ze swoimi rzeczami potrzebnymi do porodu, a potem M przyniosl mi wieksza torbe z moimi rzeczami na pobyt i dla dziecka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)

Super czekam na zdjęcia :)

Do góry