reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po dentyście na szczęście wyrwala to co się polamalo i zarobila ...ufff dzięki Bogu
To super[emoji106]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Nie. Tylko te dwie. Po prostu mialam podzial porodowka/pobyt, a nie dziecko/ja. Dla dziecka wiele rzeczy nie trzeba.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mnie w szpitalu trzeba tylko krem do pupy i ubranka na wyjście więc ja wszystko pakuję w jedną [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)
Gratuluję [emoji16][emoji16] mnie też zawsze co tydzień cieszy myśl, że dziecko troszkę tluszczyku nabiera i już zylek aż tak nie widać [emoji16][emoji16] Duży Stasiu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Na porodówkę chyba też, woda, pomadka , ręcznik . Możliwe że o czymś zapomniałam. Skomplikowalas mi teraz :D
Zobacz w watku wyprawkowym. Wklejalam tam swoja liste rzeczy do szpitala.
Ja zrobilam taki podzial dlatego, ze jak bym miala dzielic rzeczy na moje i dziecka to musialabym isc na porodowke z duza torba, w ktorej by bylo sporo rzeczy niepotrzebnych przy samym porodzie. A tak mialam do porodu mala torbe ze swoimi rzeczami potrzebnymi do porodu, a potem M przyniosl mi wieksza torbe z moimi rzeczami na pobyt i dla dziecka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)

Super czekam na zdjęcia :)

Do góry