Margana
Fanka BB :)
To super[emoji106]Ja już po dentyście na szczęście wyrwala to co się polamalo i zarobila ...ufff dzięki Bogu
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super[emoji106]Ja już po dentyście na szczęście wyrwala to co się polamalo i zarobila ...ufff dzięki Bogu
U mnie w szpitalu trzeba tylko krem do pupy i ubranka na wyjście więc ja wszystko pakuję w jedną [emoji4]Nie. Tylko te dwie. Po prostu mialam podzial porodowka/pobyt, a nie dziecko/ja. Dla dziecka wiele rzeczy nie trzeba.
Aniołek[*]8.08.2017
Biedna, umęczy Cię ten ząb.. [emoji17]Ja już po dentyście na szczęście wyrwala to co się polamalo i zarobila ...ufff dzięki Bogu
Ja też w jednąU mnie w szpitalu trzeba tylko krem do pupy i ubranka na wyjście więc ja wszystko pakuję w jedną [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Gratuluję [emoji16][emoji16] mnie też zawsze co tydzień cieszy myśl, że dziecko troszkę tluszczyku nabiera i już zylek aż tak nie widać [emoji16][emoji16] Duży Stasiu [emoji16]Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę Jesteśmy hiper szczęsliwi
Dobrze, że już po teraz już bedzie dobrze
Zobacz w watku wyprawkowym. Wklejalam tam swoja liste rzeczy do szpitala.Na porodówkę chyba też, woda, pomadka , ręcznik . Możliwe że o czymś zapomniałam. Skomplikowalas mi teraz
To super[emoji106]
Aniołek[*]8.08.2017
Wlasnie u mnie tez. No i pieluchy.U mnie w szpitalu trzeba tylko krem do pupy i ubranka na wyjście więc ja wszystko pakuję w jedną [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę Jesteśmy hiper szczęsliwi