reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Biedna, umęczy Cię ten ząb.. [emoji17]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No strasznie mi się zęby ogólnie ostatnio sypia muszę pogadać z ginekolog może przepisze mi jakieś extra wapno czy coś bo będę szczerbata:D

reklama
Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)
Super wieści

Byliśmy dziś w usc, niestety nie było kierowniczki która zajmuje się ślubami jednak obsłużyła nas inna pani tzn wypisaliśmy jakiś wniosek i tyle bo teraz usc czeka na mój odpis aktu urodzenia z miasta w którym się urodziłam. Mamy przyjść w poniedziałek żeby ustalić dalej formalności i datę. Wolny termin jest 14, 21 i 28 kwietnia, więc zdecydowaliśmy że weźmiemy 14go o ile do poniedziałku nic się nie zmieni.

Byliśmy dziś w usc, niestety nie było kierowniczki która zajmuje się ślubami jednak obsłużyła nas inna pani tzn wypisaliśmy jakiś wniosek i tyle bo teraz usc czeka na mój odpis aktu urodzenia z miasta w którym się urodziłam. Mamy przyjść w poniedziałek żeby ustalić dalej formalności i datę. Wolny termin jest 14, 21 i 28 kwietnia, więc zdecydowaliśmy że weźmiemy 14go o ile do poniedziałku nic się nie zmieni.

Super wspaniałe wieści :) Gratulacje!

Właśnie przeszliśmy cały salon Agata meble... Dostałam oczopląsu aelwwyboe spory i coś mamy upatrzone... Padam na twarz jakbym maraton przebiegła :o

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To dobrze, ze sa jeszcze terminy na kwiecien[emoji5] Powodzenia w dalszym zalatwianiu!
Ola a jakies przyjecie planujecie czy tylko slub?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)
To super, :-)

reklama
Tez na początku wydawało mi sie to dziwne no ale nie mam za bardzo wyboru ;) Tyle kobiet tu rodzi dzieci ze mam nadzieje ze wiedza co robią :)
Jeszcze nie odpoczniesz po porodzie a już trzeba się zbierać do domu, powinni pokazać przez dwa dni jak się dzieckiem zająć, jak karmić :/

Do góry