reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze 2,5h zwariuję. Stresuję się bardziej niż przed obroną pracy magisterskiej
Już tylko pół [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nie jem słodyczy. Nie slodze żadnych napojów. Nie jadam ciast. Nie pije zadnych soków z kartonu czy butelki. Cukier może nie istnieć... a i tak mam juz 8 kg na plusie.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam. Ja bym oszalała teraz w ciąży bez cukru. Przed ciążą tez nie jadłam ciast, czekoladę zjadłam może jedna na miesiąc/dwa. Ale napoje tylko słodzone :p
A nie możesz czy nie lubisz ?

Podziwiam. Ja bym oszalała teraz w ciąży bez cukru. Przed ciążą tez nie jadłam ciast, czekoladę zjadłam może jedna na miesiąc/dwa. Ale napoje tylko słodzone [emoji14]
A nie możesz czy nie lubisz ?
Rezygnacja z cukru była z wyboru. Nawet szybko się przyzwyczaiłam. Robię różne wypieki w domu ale bez cukru. Nie uzywam też białej mąki i nie jem białego pieczywa. Makaron też tylko pełnoziarnisty. Wlasnie herbatniki ktore zjadlam byly z pełnego ziarna

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam, dziewczyny? Coś mi się porobiło z aplikacją i nie mogę odpisywać, ale poczytałam Was dzisiaj.

Czy którąś z Was swędzi już skóra na brzuchu? U mnie się zaczęło. To chyba mój najnieulubieńszy objaw ciążowy pomijając zgagę... niech żyje druga połowa ciąży.
Mnie swedza plecy ale mój mąż daje rade z drapaniem ☺

reklama
Aga nie koniecznie. Ja mam silne alergie, a moja mloda nie ma poki co. Alergolog mowi, ze tylko sie cieszyc, ze przy tak silnej alergii jaka ja mam u niej jeszcze nic nie wyszlo.

Powiem Ci, ze jak urodzilam corke to i polozna srodowiskowa i doradczyni laktacyjna polecaly mi na poczatku karmienia stosowac diete eliminujaca glowne alergeny. Ja tak robilam i moze to to pomoglo, nie wiem. No i oczywiscie jak najdluzej kp, ale mi sie nie udalo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na pewno większość typowych alergenów będzie siłą rzeczy wyeliminiwanych, więc mam nadzieję, że będzie dobrze :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry