reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie jem słodyczy. Nie slodze żadnych napojów. Nie jadam ciast. Nie pije zadnych soków z kartonu czy butelki. Cukier może nie istnieć... a i tak mam juz 8 kg na plusie.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to nie wiem, może mąż dosypuje Ci cukier spisz? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie jem słodyczy. Nie slodze żadnych napojów. Nie jadam ciast. Nie pije zadnych soków z kartonu czy butelki. Cukier może nie istnieć... a i tak mam juz 8 kg na plusie.

:D
Nie jestem sama :D :D :D
Ale ja jadam ciasta, aczkolwiek tylko robione samodzielnie/przez mamę, słodzone np daktylami itd ;)
Nota bene dzisiaj będę robiła marchewkowe ;) polecam bardzo - jabłka, marchew, daktyle, płatki owsiane, jeśli chcesz konkretny przepis, to w wątku z przepisami wrzucałam ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Rezygnacja z cukru była z wyboru. Nawet szybko się przyzwyczaiłam. Robię różne wypieki w domu ale bez cukru. Nie uzywam też białej mąki i nie jem białego pieczywa. Makaron też tylko pełnoziarnisty. Wlasnie herbatniki ktore zjadlam byly z pełnego ziarna

Praktycznie tak jak ja :)
Tylko ja do tego wege ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zwykle jak jest catering to sa rozne dietu do wyboru. Bo z wlasna kuchnia to juz roznie bywa. Tylko ceny niestety bardzo sie roznia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U nas kuchnia jest w budynku i dlatego dieta jest albo mleczna dla dzieci poniżej roku albo ogólna dla tych po roku :) plus taki, że nie ma problemów typu salmonella itp jak po jedzeniu z cateringu ( często to się niestety zdarza).

f2w39n7303c24ozn.png

Rezygnacja z cukru była z wyboru. Nawet szybko się przyzwyczaiłam. Robię różne wypieki w domu ale bez cukru. Nie uzywam też białej mąki i nie jem białego pieczywa. Makaron też tylko pełnoziarnisty. Wlasnie herbatniki ktore zjadlam byly z pełnego ziarna

To na czym tyle przybralas ? :) ja dwa kg a codziennie coś wcinam i tylko pieczywo staram się pełnoziarniste, ale nie zawsze się uda

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
1500 netto to minimum. I oczywiście pełen ZUS. Ale z reguły chcą ok.1800-2000. I to byle studentki itp. Jak mam tyle płacić to niestety ale będę chciała miec osobę z odpowiednimi kwalifikacjami kursami itp.

Do góry