reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha [emoji16][emoji16] dobre [emoji16] jeszcze nie weszłam a już wypad [emoji16] kurcze, ale no niestety co własna mama to wlasna [emoji16] zna mnie od podszewki i już jej niczym nie zaskoczę [emoji16] wszystkie wady zna [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Oczywiście , moja mimo że świetna z niej kobieta i czuje się przy niej mega swobodnie to nigdy ta swoboda nie będzie taka jak przy mojej mamie :) lepiej się nienarazac :D

reklama
przepiękna!!!

dziewczyny co ja przezyalam dzis w nocy !!!!
snilo mi sie ze duch/ trup chciał mnie zabic i dusił mnie ale naprrawdę to było tak realistyczne ja to czułam jak mnie dusi jak mi cos do buzi wsadza zaczełam płakać i wolac mamę mój Łukasz mnie obudził tak plakałam i zapytał co mi sie snilo nie mogłam dojsc do siebie reszte nocy spałam przytulona do niego i bałam sie zasnąć ... to było straszne nie jakies pierdły ale realistyczny sen w ktorym nie mogłam sie obudzic a wsszzystko czułam....
Ale mialas nocke,moze cos na rzeczy jest z ta zmora wlasnie. Jakis czas temu moj D. Mial tak jak ty. Czul wszystko ze cos siedzi na nim ,na klacie taki ciezar ze az sie dusil. Nie mogl sie obudzic.....ja plakalam darlam sie walilam go po mordzie a on nadal sie rzucal i szarpal na lozku .(nadal spiac) chwile to trwalo za nim go puscilo. Ale dla mnie to byl szok. Mama tez mowila wlasnie o tych zmorach...lub o tym ze jak ktos zle zyczy itd to wlasnie tak moze sie dziac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co mojego wujka parę razy dusila tzw "zmora " właśnie... I ciotka gdzieś się dowiedziała że jak miotle się postawi koło drzwi na noc to ona nie ma jak się dostać i od kiedy to praktykuja wujka już więcej niedusilo , ale podobno okropne uczucie jak wujek opowiadał

nie strasz... naprawde nigdy nie przeżyłam czegos takiego a jak sie obudzilam to mały tak kopał chyba czuł moj strach i emocje bo nigdy w nocy nie czulam kopniaków
pierwszy raz w zyciu sie wystraszyłam tak naprawde...

Ale mialas nocke,moze cos na rzeczy jest z ta zmora wlasnie. Jakis czas temu moj D. Mial tak jak ty. Czul wszystko ze cos siedzi na nim ,na klacie taki ciezar ze az sie dusil. Nie mogl sie obudzic.....ja plakalam darlam sie walilam go po mordzie a on nadal sie rzucal i szarpal na lozku .(nadal spiac) chwile to trwalo za nim go puscilo. Ale dla mnie to byl szok. Mama tez mowila wlasnie o tych zmorach...lub o tym ze jak ktos zle zyczy itd to wlasnie tak moze sie dziac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

lukasz mi rano pwoiedział ze tak plakalam ze niemogl mnie dobudzic i ze tak przerazliwie mame wołałam i wogole to dlaczego mamę a nie jego...:crazy: chłopy...
nie wiem czy wogole czytac o tych zmorach bo nigdy nie slyszałam o tym

nie strasz... naprawde nigdy nie przeżyłam czegos takiego a jak sie obudzilam to mały tak kopał chyba czuł moj strach i emocje bo nigdy w nocy nie czulam kopniaków
pierwszy raz w zyciu sie wystraszyłam tak naprawde...
Powiem Wam, że ja w takie rzeczy nie wierzę, ale dla świętego spokoju jeśli się znów pojawi taki sen to postaw ta miotle [emoji39] bo czasem to działa na nasza psychike i jak uwierzymy, że to działa to może pomóc :) jak placebo

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry