Karla88
Fanka BB :)
Ja już po usg wszystko ok i dzieeeewczynka [emoji7] waży 352g później wstawię zdjęcia
Super gratulacje !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po usg wszystko ok i dzieeeewczynka [emoji7] waży 352g później wstawię zdjęcia
Super, ze wszystko ok!Ja już po usg wszystko ok i dzieeeewczynka [emoji7] waży 352g później wstawię zdjęcia
Hahaha głodomor w końcu w swoim żywioleA ja dzisiaj już dwa obiady zjadłam
Pałka gotowana ?Nie po tej jelitowce duży apetyt, ale nic specjalnego najpierw ryż z kotlecikiem a potem ziemniaczki, marchewka i pałka gotowana
500plus się kończy bo nie mają skąd dobierać, a w sejmie zarabiają tyle że nie wiedzą co z pieniędzmi robić. Niech dadzą każdemu dziecku 500 a dopiero cuduja z mieszkanie+ . Bo jednego nie potrafią dotrzymać .Ja urodziłam Frania w 2010 i było dla każdego. Przeczytałam teraz- po tym co pisały dziewczyny- że od 2012 nie jest dla każdego @madzia0902 wiadomo, że nie ma kasy żeby bylo dla każdego "na zawsze"... tak jak z 500+. Ale miałyśmy skończyć więc kończę
Super gratuluje księżniczki :*Ja już po usg wszystko ok i dzieeeewczynka [emoji7] waży 352g później wstawię zdjęcia
Kinia dzięki że pytasz, jak nie wejdę w kilka godzin to później tyle do nadrobienia że już nie mam siły odpisywać [emoji2]@martaaa515 co tam u Ciebie? bo coś Cie nie widzę [emoji5]️