reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak, taki zwykły. Mama weszła do komórki po węgiel i poczuła uszczypnięcie. Jak weszła do domu to ostrożnie zdjeła spodnie i zobaczyła tam pająka, którego zabiła. Taki zwykły sie wydawał, mały chudy
Takie małe chude często są bardziej niebezpieczne, poza tym łatwiej ich nie zauważyć, i są bardziej skore do gryzienia...
Ja miałam akcję przez meszkę - mała cholera dziabła w palec, a węzeł doskwierał kilka tygodni, plus wysoka gorączka itd..

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No to lipa. Nie dostanę... Już przy swoich na mnie i dziecko przekraczam 800zl a z dochodami mojego to już nie ma co myślec [emoji14]

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

...no i u mnie zawsze pojawia się pytanie... czy cieszyć się z tego że człowiek ma więcej czy nie cieszyć- bo państwo Cię dyskwalifikuje...? ;)

...no i u mnie zawsze pojawia się pytanie... czy cieszyć się z tego że człowiek ma więcej czy nie cieszyć- bo państwo Cię dyskwalifikuje...? ;)
Hmmm jakbym niewiadomo ile zarabiała jako opiekunka w żłobku... To trochę jest dyskryminacja...

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tak, taki zwykły. Mama weszła do komórki po węgiel i poczuła uszczypnięcie. Jak weszła do domu to ostrożnie zdjeła spodnie i zobaczyła tam pająka, którego zabiła. Taki zwykły sie wydawał, mały chudy
Kurcze, chyba bede sie bala jeszcze bardziej[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja lubię robić zakupy, ale tylko wtedy gdy idę bez presji, że muszę coś znaleźć bo już nie mam czasu (np. Wesele, impreza) a nigdzie nie mogę nic fajnego znaleźć [emoji16] ale jest jedna rzecz, której kupować nienawidzę i są to SPODNIE... Ile się człowiek namęczy... Ech

f2w39n7303c24ozn.png

Kupowanie spodni to są tortury psychiczne połączone z cross fitem... Też nienawidzę.

Witam się poniedziałkowo:) My już po połówkowych,jest wszystko dobrze,dzidziuś zdrowy i jest dziewczynką. Badanie było długie,bo córcia postanowiła stanąć na głowie i nijak się nie chciała poddać pomiarom;) Waży 397 g. Teraz mogę już chyba szaleć z zakupami ciuszkowymi:D
Super, gratuluję córeczki [emoji106][emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witam się poniedziałkowo:) My już po połówkowych,jest wszystko dobrze,dzidziuś zdrowy i jest dziewczynką. Badanie było długie,bo córcia postanowiła stanąć na głowie i nijak się nie chciała poddać pomiarom;) Waży 397 g. Teraz mogę już chyba szaleć z zakupami ciuszkowymi:D
Gratulacje [emoji16][emoji16] można powiedzieć, że szał zakupów to taka nasza nagroda za te stresy w pierwszej połowie ciazy

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Super gratuluje dziewczynki :*

Do góry