reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Elodia to ty moj rocznik jestes...a z ktorego miesiaca jestes?

Margana a mdlosci nie masz?

Dziewczyny jutro chyba zbiore sie na odwage i powiem mamie o ciazy. Dzis jak mloda zawozilam to sie usmialam bo tata sie mnie pytal czy czasem nie bylam na powoekszeniu biustu bo mam duzo wiekszy.

reklama
@oliwka_11 wlasnie mdlosci miewam, ale glownie wieczorami. A w ciagu dnia to najczesciej jak jestem glodna i po prostu musze cos zjesc.
Powodzenia przy informowaniu [emoji5]

@Ewelina8989 to trzymam kciuki za bete [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@oliwka_11 wlasnie mdlosci miewam, ale glownie wieczorami. A w ciagu dnia to najczesciej jak jestem glodna i po prostu musze cos zjesc.
Powodzenia przy informowaniu [emoji5]

@Ewelina8989 to trzymam kciuki za bete [emoji5]

Kg spadna jak bedziesz piersia karmila . Wiadomo ze kobieta ma w ciazy rozne zachcianki taki nasz los. Faceci maja stanowczo za dobrze. Dzieki przyda mi sie ,juz widze mine mojej mamy....i jej wyklad ze to duzo obciazenie dla mnie itd.....

A przypomnij mi ktore to bedzie Twoje dzieciatko?

A co do tego karmienia to mam nadzieje, ze tym razem sie uda, bo poprzednio to bylo fatalnie.

@oliwka_11 z lipca :-) mialabym piękny prezent na urodziny :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry