Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A w szczególności ciężarna :-)
My teraz to już w ogóle...zmiennosc na porządku dzienym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w szczególności ciężarna :-)
Ja tez mam urodziny 8 lipcaMoja matka ze mną też nie wymiotowała wiec u nas chyba to rodzinne jest. A. Ja, moja matka i moja córka wszystkie urodzone 8 dnia miesiąca :-) tylko różne miesiące ale byłby numer gdybym w lipcu w swoje urodziny urodzila :-)
Fajny byśmy miały prezent na urodziny :-)Ja tez mam urodziny 8 lipca
Było by super !!!Fajny byśmy miały prezent na urodziny :-)
Jestes rok mlodsza odemnie☺ tylko ja z wrzesniaA który rocznik jesteś? Ja 1987 :-)
Jakby nie patrzec z jednej dekady jestesmy hehe :-)Jestes rok mlodsza odemnie[emoji5] tylko ja z wrzesnia
Jakby nie patrzec z jednej dekady jestesmy hehe :-)
Ale ten M jest kochany. Poszedl do biedry i sie pytal czy mi jakiejś czekolady nie przyniesc <3 to sobie Kinder czekolade zamowilam i rurki z kremem waniliowym <3 a co tam. Troche slodkiego tez czasami mozna zjeść