reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
4 i to bedzie 4 cesarka. A jestem po zakrzepicy ktora mialam po 1 cc.
Oj to mama rzeczywuscie ma prawo sie zmartwic jak to bedzie. Ja podejzewam, ze moja tez powie, ze sobie nie poradze a to bedzie moje drugie [emoji6]

A bierzesz heparyne po tej zakrzepicy? Co lekarz mowi na 4 cesarke?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sama mialam sie urodzic 23 lipca a urodzilam sie 8. Może historia się powtórzy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Moja corka jest z 23 a ja mam imieniny 24☺

Oj to mama rzeczywuscie ma prawo sie zmartwic jak to bedzie. Ja podejzewam, ze moja tez powie, ze sobie nie poradze a to bedzie moje drugie [emoji6]

Moja tez sie najbardziej martwi tym, ze 3 cc

Zapobiegawczo mam wrac 40 i musze jechac na Karowa do Wwy na konsultacje do poradni patologii ciazy. Lekarz mowi ze ciaza podwyzszonego ryzyka ale podchodzimy do niej optymistycznie. Mamie bardziej chodzi o moje zdrowie. Dzieciaki rodzily sie wczesniej. 1 cc w 33 tyg bialkomocz nadcisnienie i nerka pracujaca n granicy wydolnosci. W 2giej mc w szpitalu i wczesniejsze rozwiazanie. Trzeci tez wczesniej .

Zapobiegawczo mam wrac 40 i musze jechac na Karowa do Wwy na konsultacje do poradni patologii ciazy. Lekarz mowi ze ciaza podwyzszonego ryzyka ale podchodzimy do niej optymistycznie. Mamie bardziej chodzi o moje zdrowie. Dzieciaki rodzily sie wczesniej. 1 cc w 33 tyg bialkomocz nadcisnienie i nerka pracujaca n granicy wydolnosci. W 2giej mc w szpitalu i wczesniejsze rozwiazanie. Trzeci tez wczesniej .
Oj to faktucznie masz obciazenie. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze !

reklama
Moja to sie pewnie zmartwi, ze z drugim dzieckiem nie dam rady [emoji6]

A co do kolejnego ciecia to pewnie ryzyko jakies juz jest, ale maja kobiety wiecej i jest ok. Oby u Was tez tak bylo!

Poprzednie bardzo dobrze przeszlam, ale wiadomo kazda ciaza inna I kazda cesarka inna, trzeba byc dobrej mysli☺

Do góry