reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam dzisiaj bardzo ciezki dzien, obiad wmusilam, ciagle mi zimno w 2 swetrach chodze[emoji5] I juz jestem spiaca[emoji5] o 21 to juz spie, chyba w zadnej ciazy taka spiaca nie bylam. Aksu witaj[emoji5]
Ja też mega marzne. Siedzę w zimowym sweterku pod kocem i czuje dreszcze... Ale lepsze to niż mdłości więc nie będę narzekać

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj w końcu zrobiłam test z powodzeniem. Z perspektywy i wiedząc, że jestem w ciąży ten tydzień był bardzo zabawny. We wtorek w nocy zwymiotowałam po przeczytaniu artykułu o prostytutce, czwartek zaczęłam od ryczenia na kiblu. W piątek rano zrobiłam test i o nim zapomniałam, odczytałam po 15 minutach, ale napisali, żeby po 10 min. nie odczytywać wyniku. Boli mnie dół brzucha, czuje takie ciągnięcie i rozpieranie. Powoli do mnie dopiero dociera co się dzieje... To będzie nasz pierwszy dzidziuś :)

Moje gratulacje :)

A do tego wszystkiego jeszcze zaliczyłam pierwsze zyganko Ale czuje taka jakby ulgę hm czas ciąży na prawdę jest wyjątkowym i innym czasem w życiu kobiety ;)

To ja zaczelam jesc jablko i po dwóch gryzach oddałam M bo mi juz sie odechcialo. Ale mdłości zero. Moze bedzie jak przy pierwszej ciąży.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak w pierwszej ciazy nie mialas, to mozliwe ze teraz tez nie. Chociaz niby kazda ciaza jest inna ale moje 2 byly podobne[emoji5]
Moja matka ze mną też nie wymiotowała wiec u nas chyba to rodzinne jest. A. Ja, moja matka i moja córka wszystkie urodzone 8 dnia miesiąca :-) tylko różne miesiące :) ale byłby numer gdybym w lipcu w swoje urodziny urodzila :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry