reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Byłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?

reklama
Przykurczone hahaha
emoji16.png
emoji16.png
emoji16.png
ok będę o tym myślała w sklepie następnym razem

f2w39n7303c24ozn.png

Serio :) rączki i nóżki, taki żółwik mały :)

@oliwka_11, masz stresujący moment, współczuję... :/ ale jesteś silną babką, ogarniasz niezłą logistykę domową z całą tą ferajną i jestem pewna że za chwilę wrócisz d

Byłam kilka w hm i nigdy nie widziałam tam ubranek dla dzieci, typu body, spioszki czy stanikow do karmienia. A sklep jest w dużej galerii w Kielcach. Czy może wy oglądacie tylko online ?

Na pewno dział dla mam nie jest dostępny w każdym H&M ale bodziaki, półśpiochy dla niemowalków (ja przynajmniej) widziałam na każdym dziale dziecięcym...

A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/
Spokojnie zdazysz dojechac. Nawet nie powinno sie jechac od razu jak sie tylko pierwszy bol poczuje zeby za duzo vzasu w szpitalu nie spedzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/
Mnie zaczęło boleć o 1 w nocy, skurcze co 5 minut. Czekałam aż będą silniejsze, albo czas krótszy, ale nic z tego o 9 pojechałam do szpitala, formalności itp. o 10 dopiero mnie zbadali i stwierdzili "aż 2 cm rozwarcia". Zabójcze tempo ;) Urodziłam dopiero po 15 po kroplówce. Spokojnie zdążysz :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Co ty .. to w szpitalu dopiero będziesz zestresowana
Ja az płakałam bo wszyscy rodzili tylko nie ja hahahahah [emoji23] moje hormony już nie wytrzymywały

16udyx8di9hvrs5t.png
A ja chyba że strachu nie będę chciała rodzić :D zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że akurat K będzie i przy pierwszym boli mnie zawiezie :)

reklama
Dziewczyny wróciłam do domu i będziemy mieć dziewczynke tak się ciesze teraz musimy decydować się nad imieniem ale prawdopodobnie Lenka :) mała waży 330 gram wszystko dobrze tylko buzki nie chciała pokazać cały czas się zakrywala rączkami :D z szyjka wszystko okej ma 3,8 cm :) iii byliśmy w lidlu juz resztki zostały ale udało mi się kupić body skarpetki i rajstopki :D
Super, gratuluję [emoji106][emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry