reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zobaczymy. I tak na początek nie zamierzam kłaść u siebie na łóżku, bo za malutkie. A później nie wiem :) jak będzie nam wygodniej :)
Jasne, wszystko wyjdzie w praktyce.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
@malina_11 trafnie to opisała. Jak nie urok to sraczka. Mi przeszły bóle głowy i pachwin ale za to ma ściśnięty żołądek i jej mi cały czas nie dobrze. NIe ważne co zjem. A co do jedzenia to jest ciężko, bo po paru gryzach juz ma sie uczucie pełności... I tak w kółko
O matko mi tez ostatnio jest jeszcze gorzej z zolodkiem. Co bym nie zjadla tak mnie boli, ze sie dotknac nie moge[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tak samo mam z żołądkiem masakra boje się cokolwiek jesc .. ciąża piękna i bezbolesne wydaje się tylko na tych pięknych zdjęciach :)

Ja tak samo mam z żołądkiem masakra boje się cokolwiek jesc .. ciąża piękna i bezbolesne wydaje się tylko na tych pięknych zdjęciach :)

Ja tam nie narzekam naprawdę czuje się dobrze pracuje na 2 etatach i tylko brzuszek rośnie
Za to z córka to była właśnie kumulacja wszystkiego nie żyłam przez 9 miesięcy wyglądałam złe czułam się złe to byla porażka
Może każda ciąża inna a może ja jestem stworzona tylko na ciąże męskie [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/

A mnie dopadły wieczorne wątpliwości. Im dłużej myślę tym się bardziej denerwuje.. chce rodzić 50km od siebie, ale co jeśli złapią mnie bóle, odejdą wody ? Taxowka i jadę ? Na pewno dojade, bo nie rodzi się godzinę. Ale stres , nerwy i pewnie i tak wyląduje tu u mnie w tym syfie :/

To raczej nie zaczyna się jak na filmach [emoji23] bóle wody i od razu poród
Mogę ci napisac jak ja miałam
Cała noc miałam lekkie skurcze które sobie mierzylam bolały ale były do wytrzymania co 4/5 min dopiero rano odeszły mi wody i za jakaś godz oo wodach skurcze były co 3 min potem co 2 min i wtedy zaczęła się akcja mysle ze spokojnie zdążysz dojechać
Ja zamierzam rodzic Ok 70 km od domu ale nie stresuje się

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
To raczej nie zaczyna się jak na filmach [emoji23] bóle wody i od razu poród
Mogę ci napisac jak ja miałam
Cała noc miałam lekkie skurcze które sobie mierzylam bolały ale były do wytrzymania co 4/5 min dopiero rano odeszły mi wody i za jakaś godz oo wodach skurcze były co 3 min potem co 2 min i wtedy zaczęła się akcja mysle ze spokojnie zdążysz dojechać
Ja zamierzam rodzic Ok 70 km od domu ale nie stresuje się

16udyx8di9hvrs5t.png
Dzięki :)
Bo w szpitalu u mnie w mieście chyba bym nogi skrzyżowała i nie urodziła :D krzyczą na pacjentki, nie zajmują się jak trzeba. Porażka..

Do góry