reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej. Ja po wizycie. Malutka rosnie,serduszko bije i tylko tyle można było zobaczyć bo była nietypowo ułożona główka przy moim brzuchu a nóżki przy kregoslupie ☺ Tez byłam w Lidlu i zakupiłam termometr, body,biustonosze, i bluzkę dla siebie . Nic wiecej nie było
Moja tez dziś cały czas się zakrywala takie wstydnisie rosną :D

reklama
Bardzo możliwe ale np na przykładzie mojego Franka- urodził się 59cm/ 3400, całe życie jest wysoki- jako maluch był tez gruby [emoji16] ale jak tylko się urodził to i tak na nim wszystko wisiało, bo te dzieci są takie przykurczone :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykurczone hahaha [emoji16][emoji16][emoji16] ok będę o tym myślała w sklepie następnym razem

f2w39n7303c24ozn.png

Ja nie wyobrażam sobie wygonić malucha... jeśli przychodziły co noc to na bank coś się dzieje, ma jakiś trudny moment albo jest inna przyczyna i trzeba ogarnąć problem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie później szłam z płaczem do pokoju i bałam się zasnąć :( jakoś mi tak to w pamięci to utkwilo i postanowiłam że nigdy tak dziecka niewygonie ani niepozwole mojemu na to bo jak widać wszystko kształtuje człowieka..

Witam babeczki.....
Gratuluje udanych wizyt, super ze maluszki juz takie duze. Zdrowo rosna skarby male.

Ja mam dzis dola......laze nieogarnieta jak bezdomna-tak to moj tata okreslil. Wlosy nie umyte byle co naciagniete na dupe. Ogolnie przybija mnoe dzis chyba wszystko.....wydatki brak kasy i te siedzenie w domu. Jeju jakbym chciala wyjsc do ludzi pracowac miec swoja kase byc zbow nie zalezna i nie liczyc sie z kazda zlotowka. Ehhhh szkoda gadac.....! Jeszcze Mati znow zaczyna szwankowac.....pewnie bede musiala zbow wybrac sie do reumatologa. Biedny rano ledwo chodzi...oby znow nie mial plynu w stawach bo sie zalamie. Wtedy wyladujemy znow w szpitalu reumatologicznym...a juz od dluzszego czasu byl spokoj. Nawet leki mial ostawione a teraz zaczyna sie od nowa! Brakuje mi sil na to wszystko.

Sent from my LG-H815 using Forum BabyBoom mobile app

Witam babeczki.....
Gratuluje udanych wizyt, super ze maluszki juz takie duze. Zdrowo rosna skarby male.

Ja mam dzis dola......laze nieogarnieta jak bezdomna-tak to moj tata okreslil. Wlosy nie umyte byle co naciagniete na dupe. Ogolnie przybija mnoe dzis chyba wszystko.....wydatki brak kasy i te siedzenie w domu. Jeju jakbym chciala wyjsc do ludzi pracowac miec swoja kase byc zbow nie zalezna i nie liczyc sie z kazda zlotowka. Ehhhh szkoda gadac.....! Jeszcze Mati znow zaczyna szwankowac.....pewnie bede musiala zbow wybrac sie do reumatologa. Biedny rano ledwo chodzi...oby znow nie mial plynu w stawach bo sie zalamie. Wtedy wyladujemy znow w szpitalu reumatologicznym...a juz od dluzszego czasu byl spokoj. Nawet leki mial ostawione a teraz zaczyna sie od nowa! Brakuje mi sil na to wszystko.

Sent from my LG-H815 using Forum BabyBoom mobile app
Trzymaj się! :* Ale teraz większość z Nas w takim ponurym nastroju :(

reklama
Skoro mowa o wspólnym spaniu to nasz syn spał z nami od urodzenia ( za Chiny ludowe nie chciał spać w łóżeczku) do 3 roku życia, potem dostał swoje "dorosłe" łóżko auto, ale i tak często spał z nami. Do dzisiaj czasem do nas przyjdzie, a ma już 7 lat. Nie przeszkadza nam to, lubimy się wspólnie w nocy przytulić. Niedługo nie będzie już chciał, bo będzie za duży.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry