reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja już zapowoedzialam, że jak małe podrośnie to będzie spało ze mną *.* Bo K i tak cały miesiąc nie ma. Gorzej jak później będę żałowała bo będzie zero prywatności a K sie w łóżku nie zmieści :D

No właśnie... :) oczywiście każdy zrobi tak jak uważa i jak czuje ale powiem Ci ze np jak tata Franka się wyprowadził to strasznie miło mi było spać z synkiem i trwało to 1-2 miesiące, bo chyba oboje tego potrzebowaliśmy, ale finalnie wróciliśmy do każde do swojego, oczywiście umawialiśmy się na noce kiedy śpi ze mną, ale co do zasady spaliśmy oddzielnie. Ja uważam to za lepszy pomysł, ale to moje zdanie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie...! Pytanie jakie my będziemy dla naszych królewiczów... [emoji48][emoji48]

A wiesz że Banderas w ogóle mi nie przyszedł do głowy...? No więc zawęziliśmy właśnie między Massimilano a Antonio... zawsze coś ;)
Jestem za Maksem [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No właśnie... :) oczywiście każdy zrobi tak jak uważa i jak czuje ale powiem Ci ze np jak tata Franka się wyprowadził to strasznie miło mi było spać z synkiem i trwało to 1-2 miesiące, bo chyba oboje tego potrzebowaliśmy, ale finalnie wróciliśmy do każde do swojego, oczywiście umawialiśmy się na noce kiedy śpi ze mną, ale co do zasady spaliśmy oddzielnie. Ja uważam to za lepszy pomysł, ale to moje zdanie :)

No tak, że starszym się da dogadać a z mniejszym już nie. Przyzwyczai się i później płacz. O tym też myślałam. Ale pewnie przytulniej i bezpieczniej byśmy się oboje czuli spiąć sobie razem pod tak długą nie obecność K

reklama

Też jestem tego zdania...jak byłam mała może z 4 5 lat i przychodziłam do rodziców to tata zawsze na mnie z morda że mam do siebie wracać.. nadal siedzi to w mojej głowie .. jeśli dziecko potrzebuje mamy to powinno przy niej być to moje zdanie i doświadczenie jako dziecka .. chyba do końca życia nie zapomnę tego chociaż już tyle lat minęło ..

Do góry