reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mas dzieciaki nie spaly z nami....jedynie Mati troche jak bym malusi. Karmilam go piersia i czaswm wywalalam cycocha i szlam dalej spac.

Na poczatku mial plyn w biodrze,ortopeda stwierdzil przyinfekcyjne zapalenie stawu(podejrzewano tez chorobe petersa czy jak to sie tam pisze ,bo D mial w dziecinstwie). Ale pozniej byly nawroty ,do tego plyn w kolanie i problemy z stawami skokowymi. Mlody ledwo chodzil kulal az trafilismy do instytutu reumatologi. Tam zdiagnozowano mlodziencze idiopatyczne zapalenie stawow. (prawdopodobnie genetyczne bo moja mama ma Rzs.) od roku byl spokoj a tu znow widze ze ma poranna sztywnosc stawow....oby to oslabienie po infekcji. Ale raka prawda remisja nie oznacza ze jest w pelni zdrowy. Kontrole mamy w maju.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo współczuje, u nas było prawie dwa tygodnie wyjęte ..noszenie go nawet na chwilkę nie mógł stanąć,musi być to dla niego bolesne i dla Was!! Życzę zdrówka i oby jednak nic go nie zlapalo !!! trzyma mocno kciuki!

reklama
Bardzo współczuje, u nas było prawie dwa tygodnie wyjęte ..noszenie go nawet na chwilkę nie mógł stanąć,musi być to dla niego bolesne i dla Was!! Życzę zdrówka i oby jednak nic go nie zlapalo !!! trzyma mocno kciuki!
Dziekuje,mlody duzo przeszedl. Wiem co czulas. U nas tez byl zakaz chodzenia nawet do toalety. Buty ortopedyczne rehalibitacja,dlugo by wymieniac. Myslalam ze na prostej jestesmy.....a tu znow dolek. Narazie daje mu leki przeciwzapalne i obserwuje czy nie ma opuchnietych stawow. Tylko tyle moge zrobic.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba zarabiać 20 tys żeby na wszystko starczyło
Dokladnie. Straszne to jest.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mam identyczne podejście, uważam ze każdy powinien mieć swoje łóżko ALE tez wiem ze często człowiek coś kategorycznie mówi a życie mu potem pokazuje ze nigdy nie mow nigdy ;) a jak urodzą się nam jakieś wyjce albo dzieci-huby wiszące na cycku?? [emoji848][emoji848][emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, ze roznie bywa i zarzekac sie nie bede. Ale bardzo licze na to, ze az tak zle nie bedzie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja już zapowoedzialam, że jak małe podrośnie to będzie spało ze mną *.* Bo K i tak cały miesiąc nie ma. Gorzej jak później będę żałowała bo będzie zero prywatności a K sie w łóżku nie zmieści :D
Poyem juz dziecka nie wygonisz jak on przyjedzie[emoji6]
Poza tym tez zalezy jakie dziecko. Moja sie tak rozpycha, ze nie da sie z nia spac[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie ma szans ze nawet 56 z HM będą za małe! Tam naprawdę rozmiarówka jest dużo zawyżona i na noworodku 56 nawet będzie wisiało, wiec bez obaw!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Potwierdzam rozmiar 56 jest większe musze dokupić chyba 50 a 62 to wogole mysle ze wrzesien
Moja przyjaciółka która urodziła w czerwcu powiedziała ze ten 56 się rozciąga do 62[emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry