O wlasnie, ja tez jak czytam mlodej to mam zadyszke i to prawie od poczatku ciazy. Dziwne to takie i denerwujace.
Aniołek[*]8.08.2017
Myślałam że tylko ja tak mam...
@Marika92 śliczne foty!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wlasnie, ja tez jak czytam mlodej to mam zadyszke i to prawie od poczatku ciazy. Dziwne to takie i denerwujace.
Aniołek[*]8.08.2017
O super! Milego masazu!Dziewczyny, idę na masaż! Mam nadzieję, że tam nie usnę jak zrobi mi się błogo
Super fotkiJuż po wszystko ok nie podał mi Dl ale podał wagę 315g
Mały dalej jest chłopakiem
Prezes założył nogę ma nogę [emoji23]
Super, ze wszystko ok. Sliczny synus[emoji3]Już po wszystko ok nie podał mi Dl ale podał wagę 315g
Mały dalej jest chłopakiem
Prezes założył nogę ma nogę [emoji23]
Ja niestety chodze na te moje zatoki[emoji53]Ja na chorobowe nie chodzę, bo generalnie nie choruję
poprzednio byłam w 2013 jak byłam w gipsie, a teraz od listopada....
Chore to - przez dwa miesiące leżałam plackiem, od zawsze płacę składki, a przez takie przepisy i biurokrację czuję się jak bym nie wiadomo co robiła.... :|
Super, ze wszystko ok i taki zywotny[emoji3]Po wizycie wszystko ok [emoji4] 360g ma synek [emoji4] zdjęcia nie mam bo tak się ruszał że ciężko było za nim nadążyć i teraz jak się położyłam to też dostaje kopniaki, pierwszy raz czuje tak mocno [emoji4] chyba wystawił nogę za łożysko [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Skąd ja to znam.... Właśnie ostatnie pieniądze wydałam na zastrzyki i poduszkę ciążową teraz jestem na łasce mojego MBrak kasy na koncie[emoji20]
Aniołek[*]8.08.2017
SuperPo wizycie wszystko ok [emoji4] 360g ma synek [emoji4] zdjęcia nie mam bo tak się ruszał że ciężko było za nim nadążyć i teraz jak się położyłam to też dostaje kopniaki, pierwszy raz czuje tak mocno [emoji4] chyba wystawił nogę za łożysko [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
No u nas wspolne konto puste[emoji20] Nawet nie mozemy liczyc na laske karty kredytowej bo tez pusta[emoji53] Na oc rodzice pozyczyli.Skąd ja to znam.... Właśnie ostatnie pieniądze wydałam na zastrzyki i poduszkę ciążową teraz jestem na łasce mojego M
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3