reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W małej, mi ZUS płaci [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To może stąd te częstsze kontrole? (plus lokalizacja) Oby ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! :)
Ja już po masażu :) Czuję sie zrelaksowana i zoaopiekowana. Czuję już wyraźną różnicę. Pani mi powiedziała, że moja powięź(nie wiem co to :D) jest tak sztywna, twarda i nieruchoma, że dziwi sie że zgłosiłam sie dopiero teraz i że pewnie czuję potworny ból. A ja własnie nie czuje nic oprócz małego napiecia. W poniedziałek mam kolejny masaż. Czuję, że trafiłam w dobre ręce :)

@Jola92, a gdzie byłaś? Ja idę jutro na masaż u siebie na wilanowie, jeszcze nie byłam w tym miejscu. Ale jak masz do polecenia jakieś miejsce na ursusie to mogłabym umawiać się po pracy :)

No u nas wspolne konto puste[emoji20] Nawet nie mozemy liczyc na laske karty kredytowej bo tez pusta[emoji53] Na oc rodzice pozyczyli.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Teraz to u Nas jest zupełnie inaczej ale pamiętam czasy, że na koncie zostało Nam łącznie 12zł 11groszy, do wyplaty 3 dni a samochód jeździł na oparach. Musieliśmy go zatankować bo Ł do pracy tylko autem może dojechać. Zajeżdżamy na stację facet pyta za ile lać a Ł na to że za dychę :D z resztek w lodówce zrobiłam jakąs zapiekankę na obiad a potem opróżnialiśmy zamrażarkę :D

No u nas wspolne konto puste[emoji20] Nawet nie mozemy liczyc na laske karty kredytowej bo tez pusta[emoji53] Na oc rodzice pozyczyli.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U nas marzec będzie kruchy... Zacznie się remont :o i każdy pieniądz pójdzie w mieszkanie... Strach się bać..

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Jola92, a gdzie byłaś? Ja idę jutro na masaż u siebie na wilanowie, jeszcze nie byłam w tym miejscu. Ale jak masz do polecenia jakieś miejsce na ursusie to mogłabym umawiać się po pracy :)
Byłam u fizjoterapeutki w Oxygen :) To moja siłownia, są też własnie fizjoterapeuci i różne fajne zajęcia. Za pakiet 5 masazy po 30 minut zapłaciłam 300 zł. Miejsce znajdziesz przy ulicy Gierdziejewskiego. Póki co polecam :)

Ciężko :( w kilku miastach znam, muszę w domu przejrzeć zakładki, to może coś znajdę, ale małe lokalne sklepy to głównie Katowice [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jak by co to interesuje mnie Wroclaw[emoji3] Kiedys byl fajny sklep gdzie wlasnie mialam bardzo dobrze dobrany rozmiar, ale juz go nie ma. A ja od pietwszej ciazy juz mam problem z dopasowaniem idealnego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! :)
Ja już po masażu :) Czuję sie zrelaksowana i zoaopiekowana. Czuję już wyraźną różnicę. Pani mi powiedziała, że moja powięź(nie wiem co to :D) jest tak sztywna, twarda i nieruchoma, że dziwi sie że zgłosiłam sie dopiero teraz i że pewnie czuję potworny ból. A ja własnie nie czuje nic oprócz małego napiecia. W poniedziałek mam kolejny masaż. Czuję, że trafiłam w dobre ręce :)
Fajnie, ze masaz udany. To musi byc przyjemne...

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry