reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Coś czuję ale nie jestem na 100% pewna. Mimo to wolę cieszyć się z jelit a myśleć że to dzidzia niz się zamartwiać :D a jelit chyba nie ma pod pepkiem więc to może być moje małe :D
Oj w tej chwili to jelita moga byc wszedzie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie[emoji5]
Dzis koncze 20tc, polowa za mna[emoji3]

Cos mnie znowu zatoki zaczynaja brac[emoji53] Jestem zalamana.
Do tego sie zdenerwowalam, bo mialam dzis z corka wizyte w poradni, nie poszla do przedszkola, a rano zadzwonili, ze doktor nie dotarla i wityty nie bedzie. I tak niepotrzebnie w domu siedzimy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O nie ;/ to niedobrze. Odpoczywaj oby Cię nierozlozylo

No wlasnie ja tez na to licze. W pierwszej ciazy nie mialam zadnych kontroli. W ogole nigdy nie mialam, a na zwolnienia chodze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja na chorobowe nie chodzę, bo generalnie nie choruję ;)
poprzednio byłam w 2013 jak byłam w gipsie, a teraz od listopada....

Chore to - przez dwa miesiące leżałam plackiem, od zawsze płacę składki, a przez takie przepisy i biurokrację czuję się jak bym nie wiadomo co robiła.... :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry