G
gosc12
Gość
A ja do McDonalda daleko mamSmaki dziewxzyny robicie tak na noc,teraz będą śnić mi się lody ,chesburgery ,placki
: D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja do McDonalda daleko mamSmaki dziewxzyny robicie tak na noc,teraz będą śnić mi się lody ,chesburgery ,placki
: D
Ja też i chwyba dobrze musiałabyś się ubierać,w poniedziałek będę u lekarza to coś może przekosze ale loda z Maca obowiązkowoA ja do McDonalda daleko mam
Mi mój Ł spełnia wszystkie zachcianki nawet jeśli jakoś je tuszuję Ale musze go tego oduczyć bo zaraz będę wygladac jak pokaźnych rozmiarów wielorybJa też i chwyba dobrze musiałabyś się ubierać,w poniedziałek będę u lekarza to coś może przekosze ale loda z Maca obowiązkowo
Tylko niech potem ta wiosna nadejdzie[emoji6]Mój nadal leży biedulek , mama w pl też już 3 tydzień chora.. jakieś cholerstwo tutaj podobno nawet 2 szpitale już zamknięte z powodu tego cholerstwa ..masakra z. Ale dobrze że i w pl i tutaj mają 0rzyjsc mrozy mam nadzieję , że wymrozi te wszystkie chorobska a później już zacznie się robić wiosna
Pomarzekamy na nasze rozmiary w czerwcu ;D po porodzie zgubimy, jedyny okres co możemy pozwolić sobie aż tak bardzo smacznego zjedz i nie licz kalorii !Mi mój Ł spełnia wszystkie zachcianki nawet jeśli jakoś je tuszuję Ale musze go tego oduczyć bo zaraz będę wygladac jak pkaźnych rozmiarów wieloryb
Hahaha nawet nie wiedziałam że jakaś ocenę wcisnęłam ,sorki ale pisze na telefonie i mam za duze paluchy i jak przewijam to wciskam chyba,już kiedyś pisałam że ja jakieś głupie oceny ode mnie to nie ja bn nawet o nich nie wiem@Agatka29 wiem to "niezbyt mądre" dlatego chcę go tego oduczyć
O to nie wiedziałam że i z mlekiem można, a tak samo jak na wodę się robi? :-)
No sciskasz mięśnie tak samo jak wtedy gdy chce Ci się mocno siku, ale toaleta zajęta hahaPróbowałam nie umiem