reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój nadal leży biedulek , mama w pl też już 3 tydzień chora.. jakieś cholerstwo tutaj podobno nawet 2 szpitale już zamknięte z powodu tego cholerstwa ..masakra z. Ale dobrze że i w pl i tutaj mają 0rzyjsc mrozy mam nadzieję , że wymrozi te wszystkie chorobska a później już zacznie się robić wiosna :)
Tylko niech potem ta wiosna nadejdzie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Agatka29 wiem to "niezbyt mądre" dlatego chcę go tego oduczyć
Hahaha nawet nie wiedziałam że jakaś ocenę wcisnęłam ,sorki ale pisze na telefonie i mam za duze paluchy i jak przewijam to wciskam chyba,już kiedyś pisałam że ja jakieś głupie oceny ode mnie to nie ja bn nawet o nich nie wiem
Kochana niech. Cie rozpiesCza Wkoncu nosimy nowe życie w sobie ;)

Zresztą ja tam bym chciała żeby teraz mąż przywiózł mi loda ;D zjadłabym bez wyrzutów sumienia ;) a on już śpi,ale zmęczony bo dziś od 03 w nocy go nie było dopiero niedawno wrocil

reklama
Do góry