malina_11
Fanka BB :)
@oliwiapatrycja tylko pamiętaj, że siemie lniane zalewa się ciepłym mlekiem/ wodą nie wrzątkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To grypa a nie angina [emoji16]Co to za angina teraz panuje ? Że ludzie umierają ? Mama kolegi jest na zastrzykach, 4 osoby zmarły. Gdzieś dalej 30. :O rany..
No właśnie a czytałam żeby nie ściskać wtedy mięśni ud i tyłka a samego tego tam to nie umiemNo sciskasz mięśnie tak samo jak wtedy gdy chce Ci się mocno siku, ale toaleta zajęta haha
To grypa a nie angina [emoji16]
Bo z wodą właśnie tak nie bardzo mi smakuje taki glut..Taaak mi tak babcia powiedziała bo z wodą nie bardzo mi podchodziło ale można jeść też z jakimś jogurtem itp
No to będzie Agatka [emoji4] super że wszystko ok [emoji4]Jestem wszystko dobrze, no i noszę córeczkę [emoji5]️
Ale to tak podobnie jakbyś wstrzymywala w trakcie siusianiaNo właśnie a czytałam żeby nie ściskać wtedy mięśni ud i tyłka a samego tego tam to nie umiem
No w ciąży jak się chce siku to nie jest zalecane wstrzymywac bo infekcje itp, ale tak należy sciskac (w ten sposób) gdy masz pusty pęcherz [emoji16]10sekund trzymać i puścić i tak 10 razy co jakis czas [emoji16] poprobuj w końcu się uda w końcu tam też jest mięsieńNo właśnie a czytałam żeby nie ściskać wtedy mięśni ud i tyłka a samego tego tam to nie umiem
Nie sciskasz ud ani pupy tylko pochwe [emoji16] (jest uczucie podnoszenia pupy do góry fakt) ale głównie czujesz że zaciskasz pochwe [emoji16] że tam się robi ciasnoNo właśnie a czytałam żeby nie ściskać wtedy mięśni ud i tyłka a samego tego tam to nie umiem
Nie, po prostu mieszkam zaraz przy Zusie [emoji2][emoji2] i "system" tak często mnie losuje [emoji2]Marta to może masz dobrą kawę że tak Cię lubia, możecie przejść już z urzędnikami na Ty ;D