reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Co to za angina teraz panuje ? Że ludzie umierają ? Mama kolegi jest na zastrzykach, 4 osoby zmarły. Gdzieś dalej 30. :O rany..
To grypa a nie angina [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Taaak :) mi tak babcia powiedziała bo z wodą nie bardzo mi podchodziło :) ale można jeść też z jakimś jogurtem itp ;)
Bo z wodą właśnie tak nie bardzo mi smakuje taki glut.. :p
Wszyscy tu o McDonald's to i ja swojego męża wysłałam ,wraca z pracy to zajedzie naszła mnie ochota parę minut temu ale już mi się odechciało ale nie będę mu pisać że jednak nie chce jak juz pewnie jest na miejscu :p

No właśnie a czytałam żeby nie ściskać wtedy mięśni ud i tyłka :D a samego tego tam to nie umiem :D
No w ciąży jak się chce siku to nie jest zalecane wstrzymywac bo infekcje itp, ale tak należy sciskac (w ten sposób) gdy masz pusty pęcherz [emoji16]10sekund trzymać i puścić i tak 10 razy co jakis czas [emoji16] poprobuj w końcu się uda w końcu tam też jest mięsień

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry