reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Do tego moja lekarka mi ostatnio mówiła że ZUS potrafi nawet sprawdzać Facebooka i jakby widzieli że wstawiasz zdjęcia na przykład z jakiegoś wyjazdu czy wakacji to wstrzymują kasę...

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Z tym facebookiem to chodzi raczej o strony firm niezarejestrowanych zespołów muzycznych czy jak ktoś się ogłasza np że robi paznokcie czy fryzury.. ;) i to tylko w takim przypadku ja jakaś dobra duszyczka nas podpier*doli ;)

Moje dziecko tak kopie cały dzień ja nie wiem skąd ma tyle energi ale ogólnie od 2 dni nonstop dziś poraz pierwszy jest to wyczuwalne orzez rękę
Ale uczucie ... jestem zakochana i z tego aż zamówiłam pościel do łóżeczka [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super :):):)

Co to za angina teraz panuje ? Że ludzie umierają ? Mama kolegi jest na zastrzykach, 4 osoby zmarły. Gdzieś dalej 30. :O rany..

Ł wrócił z pracy. Jak wyjeżdzał to pytał czy mam na coś ochotę. Powiedziałam, że w sumie mam ochotę na lody. Otwieram drzwi a tam Ł z ta tekturową tacką z Mcdonallda a w niej 4xmc flurry :D A pod pachą torebka z hamburgerem, chickenburgerem i mcwrapem bo stwierdził że może coś mi sie odmieni i jednak będe chciała mięsa :D Mam super męża :)

reklama
Do góry