reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję za trzymanie kciuków,wizyta pozytywnie,dzidziuś ma ok. 25 cm razem z nogami i jest prawdopodobie dziewczynką:) fikołki robiła straszne na tym usg,a na razie ruchów nie czuje i lekarka mnie uspokoiła,że jeszcze mam czas na to:) oczywiście ciśnienie gabinetowe było,ale na szczęście mam rozsądną prowadzącą i wie,że w domu mam niskie;)
Gratuluję :) coraz więcej dziewczynek :) moE i u mnie będzie coreczka :)

reklama
Zdazylam poprawic[emoji3] Ale faktycznie, taki bardziej spiczasty[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Co do tych materacy to polecasz konkretnie któryś model? :) Akurat przeglądam stronę i mają dużą, ciekawą ofertę :)

Dziękuję za trzymanie kciuków,wizyta pozytywnie,dzidziuś ma ok. 25 cm razem z nogami i jest prawdopodobie dziewczynką:) fikołki robiła straszne na tym usg,a na razie ruchów nie czuje i lekarka mnie uspokoiła,że jeszcze mam czas na to:) oczywiście ciśnienie gabinetowe było,ale na szczęście mam rozsądną prowadzącą i wie,że w domu mam niskie;)
Gratulacje córeczki ;)

Super gratuluje córeczki :* a wiesz ile waży? :)

Super, ze wszystko ok. Gratuluje corci[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Waldemar Helm
Sprawdzałam ale nie wiem czy dobrze. A myslisz, że każdy lekarz musi być zapisany na tej liście ? Ten który ma te uprawnienia ?
Z tego co ja się orientuje to wykonywać to badanie mogą różni lekarze (i nie potrzebują certyfikatu) , ale nie każdy ma certyfikat (i po to jest to strona by móc sprawdzić) bo gdy mają to robią te badania wg wytycznych

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry