Nowaja16
Fanka BB :)
Spicznie tez taki spiczasty bardziej mi się wydaje dziękuję :*Ale slicznie rosnie[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spicznie tez taki spiczasty bardziej mi się wydaje dziękuję :*Ale slicznie rosnie[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Sofia to z Zosią się kojarzy zofjaMyśleliśmy nad Sofia, Chiara (tylko już nie miałaby odpowiednika)
Mi w poprzedniej ciąży zaleciła to ginekolog, ale np mi to nie podchodzilo tak ze zaraz musiałam to zwymiotowaćKolezance gastrolog polecal pic mielone siemie zalaze wrzatkiem i ostudzone codziennie na czczo, razem z tymi fusami. Musze sprobowac, bo juz nie daje rady z bolu.
Aniołek[*]8.08.2017
Możesz podesłać linkSuper, ze jestes spowrotem[emoji3] Ciesze sie, ze mgielka pomaga[emoji5] Oby wstretny katar szybko minal!
Co do materaca to ja Ci polecam firme Hevea. Mam od nich drugi materac dla corki i sa super. Pianka wysokoelastyczna o odpowiedniej gestosci i w przystepnej cenie, jak na porzadny materac. Teraz tez od nich bede zamawiac.
Aniołek[*]8.08.2017
Haha tak jest [emoji16] obiecuję poprawę i zgłaszanie z jakiego powodu jest mnie tu mniej [emoji16] a to fakt, że bliżej porodu gdy ktoś zniknie to pojawia sir myśli czy przypadkiem nie rodzi [emoji16] ciekawe, która z nas urodzi pierwsza (oczywiście w terminie bo innej opcji nie ma)Właśnie! Też pójdę się zapisać od tego miesiąca..! bo zmieniam siłownię na taką bliżej domu i ciągle zwlekam z pójściem. Myślę że to jest bardzo fajna opcja i tak jak pisała @SzczęśliwaCiężarna chyba, faktycznie możesz poznać mamy z okolicy.
No to dobrze! Nie wiem w ogóle co to za znikanie bez uprzedzenia..! Zobaczycie jak będzie od czerwca- jak któraś wyjedzie na weekend i się nie będzie odzywać to będziemy w stresie że rodzi
Wow!! Kochane! I faktycznie identyczne..!
My kupowaliśmy materac ze 3-4 mce temu, z firmy Link do: O Firmie - Senactive - Materace do spania i kochania., świetny jest, polecam.
A co do wyjazdu, to wiadomo że każdy wyjazd sprzyja odpoczynkowi i relaksowi...!
No nie wiem, to ja myślę że jednak jest bardzo chory i to na skutek wysokiej gorączki...!
Niestety, pewnie jak nie ma partnera w domu to narastają różne problemy większe i mniejsze, potem jest wybuch a później się żałuje... ale czasami też nie da się inaczej.
Ja wszystko ogarnęłam przed "Diagnozą", dziecko samo poszło spać (miał przeczytać lekturę, tak się zmęczył po 4 stronach że sam się zawinął ), ja wykąpana, TV włączony w sypialni i co...? obudziłam się godzinę później Musiałam zasnąć po jakichś 15-20 min.
Jakie jakie?? Pisz
Hahahah właśnie, trzeba na to uważać
Super że można różne kolory wybrać... szare śliczne no ale do obecnej sypialni ni cholery nam nie pasuje...
Dziewczyny, a wiecie że można wcześniej zarejestrować z facetem (nie- mężem) nienarodzone dziecko i odpada cała papierkowa i urzędowa robota "po"? Link do: Uznanie ojcostwa przed porodem – wskazówki
Ja będę chciała tak ogarnąć.
U mnie też. Super ten Twój Rybnik prezentuje się w TV! Rynek śliczny.
Ja dziś 19 plus 1 i tez nie czuję... Przelewa mi się w brzuchu ... Czasem mam jakieś stukniecie, ale nie wiem czy to dziecko czy jelita... A z tym bólem oczu to pewnie przez zapalenie zatok... Może musisz wziąć antybiotyk? Ja kiedyś przed ciąża miałam i mi pomogło po antybiotyku... A z tego co czytałam na takie bezpieczne w ciąży na zatoki... Warto iść do rodzinnego i nie stresuj się... Na pewno wszystko dobrze tylko przez hormony się martwiszWitam się z Wami w ten okropny dzień.
Pół nocy się męczyłam z bólem głowy, ból ostry zachodzący za oko aż mnie na wymioty bierze. Rano wstałam i jest to samo.. a boje się bo wiele razy miałam zaburzenia widzenia, wymioty i bardzo mocny ból głowy.
Mama kupiła mi Apap dla dzieci ale wątpię że coś pomoze, zazwyczaj stosowałam te najmocniejsze setki.
Do tego obudziłam się z obawami, że pojade z K na polowkowe a okaze się że z dzieckiem coś nie tak. Czy w tak późnym tygodniu może się okazać , że serduszko nie bije ? Głupie myśli.. czemu jeszcze nie mam ruchów
Zdazylam poprawic[emoji3] Ale faktycznie, taki bardziej spiczasty[emoji6]Spicznie tez taki spiczasty bardziej mi się wydaje dziękuję :*
No wlasnie ja tez sie boje, ze nie dam rady tego wypic. Ale musze sprobowac.Mi w poprzedniej ciąży zaleciła to ginekolog, ale np mi to nie podchodzilo tak ze zaraz musiałam to zwymiotować
No chyba ze np można miód dodać żeby trochę jakiegoś smaku miało ..