reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale slicznie rosnie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Spicznie tez taki spiczasty bardziej mi się wydaje :D dziękuję :*

reklama
Kolezance gastrolog polecal pic mielone siemie zalaze wrzatkiem i ostudzone codziennie na czczo, razem z tymi fusami. Musze sprobowac, bo juz nie daje rady z bolu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi w poprzedniej ciąży zaleciła to ginekolog, ale np mi to nie podchodzilo tak ze zaraz musiałam to zwymiotować :-D
No chyba ze np można miód dodać żeby trochę jakiegoś smaku miało ..

Super, ze jestes spowrotem[emoji3] Ciesze sie, ze mgielka pomaga[emoji5] Oby wstretny katar szybko minal!

Co do materaca to ja Ci polecam firme Hevea. Mam od nich drugi materac dla corki i sa super. Pianka wysokoelastyczna o odpowiedniej gestosci i w przystepnej cenie, jak na porzadny materac. Teraz tez od nich bede zamawiac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Możesz podesłać link :)

Właśnie! Też pójdę się zapisać od tego miesiąca..! bo zmieniam siłownię na taką bliżej domu i ciągle zwlekam z pójściem. Myślę że to jest bardzo fajna opcja i tak jak pisała @SzczęśliwaCiężarna chyba, faktycznie możesz poznać mamy z okolicy.

No to dobrze! Nie wiem w ogóle co to za znikanie bez uprzedzenia..! ;) :D Zobaczycie jak będzie od czerwca- jak któraś wyjedzie na weekend i się nie będzie odzywać to będziemy w stresie że rodzi ;)

Wow!! Kochane! I faktycznie identyczne..!

My kupowaliśmy materac ze 3-4 mce temu, z firmy Link do: O Firmie - Senactive - Materace do spania i kochania., świetny jest, polecam.

A co do wyjazdu, to wiadomo że każdy wyjazd sprzyja odpoczynkowi i relaksowi...! ;)

No nie wiem, to ja myślę że jednak jest bardzo chory i to na skutek wysokiej gorączki...!:-D:-D

Niestety, pewnie jak nie ma partnera w domu to narastają różne problemy większe i mniejsze, potem jest wybuch a później się żałuje... ale czasami też nie da się inaczej.

Ja wszystko ogarnęłam przed "Diagnozą", dziecko samo poszło spać (miał przeczytać lekturę, tak się zmęczył po 4 stronach że sam się zawinął :D ), ja wykąpana, TV włączony w sypialni i co...? obudziłam się godzinę później :baffled::baffled: Musiałam zasnąć po jakichś 15-20 min.

Jakie jakie?? Pisz :)

Hahahah właśnie, trzeba na to uważać :D

Super że można różne kolory wybrać... szare śliczne no ale do obecnej sypialni ni cholery nam nie pasuje...

Dziewczyny, a wiecie że można wcześniej zarejestrować z facetem (nie- mężem) nienarodzone dziecko i odpada cała papierkowa i urzędowa robota "po"? Link do: Uznanie ojcostwa przed porodem – wskazówki

Ja będę chciała tak ogarnąć.

U mnie też. Super ten Twój Rybnik prezentuje się w TV! Rynek śliczny.
Haha tak jest [emoji16] obiecuję poprawę i zgłaszanie z jakiego powodu jest mnie tu mniej [emoji16] a to fakt, że bliżej porodu gdy ktoś zniknie to pojawia sir myśli czy przypadkiem nie rodzi [emoji16] ciekawe, która z nas urodzi pierwsza (oczywiście w terminie bo innej opcji nie ma)

f2w39n7303c24ozn.png

Witam się z Wami w ten okropny dzień.

Pół nocy się męczyłam z bólem głowy, ból ostry zachodzący za oko aż mnie na wymioty bierze. Rano wstałam i jest to samo.. a boje się bo wiele razy miałam zaburzenia widzenia, wymioty i bardzo mocny ból głowy.
Mama kupiła mi Apap dla dzieci ale wątpię że coś pomoze, zazwyczaj stosowałam te najmocniejsze setki.

Do tego obudziłam się z obawami, że pojade z K na polowkowe a okaze się że z dzieckiem coś nie tak. Czy w tak późnym tygodniu może się okazać , że serduszko nie bije ? :( Głupie myśli.. czemu jeszcze nie mam ruchów :(
Ja dziś 19 plus 1 i tez nie czuję... Przelewa mi się w brzuchu ... Czasem mam jakieś stukniecie, ale nie wiem czy to dziecko czy jelita... A z tym bólem oczu to pewnie przez zapalenie zatok... Może musisz wziąć antybiotyk? Ja kiedyś przed ciąża miałam i mi pomogło po antybiotyku... A z tego co czytałam na takie bezpieczne w ciąży na zatoki... Warto iść do rodzinnego :) i nie stresuj się... Na pewno wszystko dobrze tylko przez hormony się martwisz

f2w39n7303c24ozn.png

Dziękuję za trzymanie kciuków,wizyta pozytywnie,dzidziuś ma ok. 25 cm razem z nogami i jest prawdopodobie dziewczynką:) fikołki robiła straszne na tym usg,a na razie ruchów nie czuje i lekarka mnie uspokoiła,że jeszcze mam czas na to:) oczywiście ciśnienie gabinetowe było,ale na szczęście mam rozsądną prowadzącą i wie,że w domu mam niskie;)

reklama
Do góry