reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale slicznie rosnie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Spicznie tez taki spiczasty bardziej mi się wydaje :D dziękuję :*

reklama
Kolezance gastrolog polecal pic mielone siemie zalaze wrzatkiem i ostudzone codziennie na czczo, razem z tymi fusami. Musze sprobowac, bo juz nie daje rady z bolu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi w poprzedniej ciąży zaleciła to ginekolog, ale np mi to nie podchodzilo tak ze zaraz musiałam to zwymiotować :-D
No chyba ze np można miód dodać żeby trochę jakiegoś smaku miało ..

Super, ze jestes spowrotem[emoji3] Ciesze sie, ze mgielka pomaga[emoji5] Oby wstretny katar szybko minal!

Co do materaca to ja Ci polecam firme Hevea. Mam od nich drugi materac dla corki i sa super. Pianka wysokoelastyczna o odpowiedniej gestosci i w przystepnej cenie, jak na porzadny materac. Teraz tez od nich bede zamawiac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Możesz podesłać link :)

Właśnie! Też pójdę się zapisać od tego miesiąca..! bo zmieniam siłownię na taką bliżej domu i ciągle zwlekam z pójściem. Myślę że to jest bardzo fajna opcja i tak jak pisała @SzczęśliwaCiężarna chyba, faktycznie możesz poznać mamy z okolicy.

No to dobrze! Nie wiem w ogóle co to za znikanie bez uprzedzenia..! ;) :D Zobaczycie jak będzie od czerwca- jak któraś wyjedzie na weekend i się nie będzie odzywać to będziemy w stresie że rodzi ;)

Wow!! Kochane! I faktycznie identyczne..!

My kupowaliśmy materac ze 3-4 mce temu, z firmy Link do: O Firmie - Senactive - Materace do spania i kochania., świetny jest, polecam.

A co do wyjazdu, to wiadomo że każdy wyjazd sprzyja odpoczynkowi i relaksowi...! ;)

No nie wiem, to ja myślę że jednak jest bardzo chory i to na skutek wysokiej gorączki...!:-D:-D

Niestety, pewnie jak nie ma partnera w domu to narastają różne problemy większe i mniejsze, potem jest wybuch a później się żałuje... ale czasami też nie da się inaczej.

Ja wszystko ogarnęłam przed "Diagnozą", dziecko samo poszło spać (miał przeczytać lekturę, tak się zmęczył po 4 stronach że sam się zawinął :D ), ja wykąpana, TV włączony w sypialni i co...? obudziłam się godzinę później :baffled::baffled: Musiałam zasnąć po jakichś 15-20 min.

Jakie jakie?? Pisz :)

Hahahah właśnie, trzeba na to uważać :D

Super że można różne kolory wybrać... szare śliczne no ale do obecnej sypialni ni cholery nam nie pasuje...

Dziewczyny, a wiecie że można wcześniej zarejestrować z facetem (nie- mężem) nienarodzone dziecko i odpada cała papierkowa i urzędowa robota "po"? Link do: Uznanie ojcostwa przed porodem – wskazówki

Ja będę chciała tak ogarnąć.

U mnie też. Super ten Twój Rybnik prezentuje się w TV! Rynek śliczny.
Haha tak jest [emoji16] obiecuję poprawę i zgłaszanie z jakiego powodu jest mnie tu mniej [emoji16] a to fakt, że bliżej porodu gdy ktoś zniknie to pojawia sir myśli czy przypadkiem nie rodzi [emoji16] ciekawe, która z nas urodzi pierwsza (oczywiście w terminie bo innej opcji nie ma)

f2w39n7303c24ozn.png

Witam się z Wami w ten okropny dzień.

Pół nocy się męczyłam z bólem głowy, ból ostry zachodzący za oko aż mnie na wymioty bierze. Rano wstałam i jest to samo.. a boje się bo wiele razy miałam zaburzenia widzenia, wymioty i bardzo mocny ból głowy.
Mama kupiła mi Apap dla dzieci ale wątpię że coś pomoze, zazwyczaj stosowałam te najmocniejsze setki.

Do tego obudziłam się z obawami, że pojade z K na polowkowe a okaze się że z dzieckiem coś nie tak. Czy w tak późnym tygodniu może się okazać , że serduszko nie bije ? :( Głupie myśli.. czemu jeszcze nie mam ruchów :(
Ja dziś 19 plus 1 i tez nie czuję... Przelewa mi się w brzuchu ... Czasem mam jakieś stukniecie, ale nie wiem czy to dziecko czy jelita... A z tym bólem oczu to pewnie przez zapalenie zatok... Może musisz wziąć antybiotyk? Ja kiedyś przed ciąża miałam i mi pomogło po antybiotyku... A z tego co czytałam na takie bezpieczne w ciąży na zatoki... Warto iść do rodzinnego :) i nie stresuj się... Na pewno wszystko dobrze tylko przez hormony się martwisz

f2w39n7303c24ozn.png

Dziękuję za trzymanie kciuków,wizyta pozytywnie,dzidziuś ma ok. 25 cm razem z nogami i jest prawdopodobie dziewczynką:) fikołki robiła straszne na tym usg,a na razie ruchów nie czuje i lekarka mnie uspokoiła,że jeszcze mam czas na to:) oczywiście ciśnienie gabinetowe było,ale na szczęście mam rozsądną prowadzącą i wie,że w domu mam niskie;)

reklama
Do góry