reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jestem po. Pessar zalozony. Szyjka krotka. Dzis mi mowil, ze 2 cm, wiec nie wiem czy ostatnio ten sprzet w przychodni inaczej mierzyl czy ja zle zrozumialam. Moze to bylo 2,7, a nie 3,7[emoji53] To by sie wtedy zgadzalo z tym zakladaniem pessara. Nawet mowil zeby za gleboko globulek nie wkladac, bo jest bardzo krotka i moge niechcacy pessar zsunac[emoji53]

Dzidziulek do mnie pomachal[emoji3] Serduszko pieknie bilo. Jestem w szoku, ze juz bylo widac tak wyraznie podzial na dwie komory[emoji5]
Plec nawet probowal podpatrzec, ale sie nie udalo.
Nastepna wizyta 2.03, zaraz po polowkowym i wtedy dostane skierowanie na dokladniejsze badania i ta krzywa cukrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To dobrze, ze juz po teraz bezpieczniej

reklama
Dziewczyny jestem po. Pessar zalozony. Szyjka krotka. Dzis mi mowil, ze 2 cm, wiec nie wiem czy ostatnio ten sprzet w przychodni inaczej mierzyl czy ja zle zrozumialam. Moze to bylo 2,7, a nie 3,7[emoji53] To by sie wtedy zgadzalo z tym zakladaniem pessara. Nawet mowil zeby za gleboko globulek nie wkladac, bo jest bardzo krotka i moge niechcacy pessar zsunac[emoji53]

Dzidziulek do mnie pomachal[emoji3] Serduszko pieknie bilo. Jestem w szoku, ze juz bylo widac tak wyraznie podzial na dwie komory[emoji5]
Nastepna wizyta 2.03, zaraz po polowkowym i wtedy dostane skierowanie na dokladniejsze badania i ta krzywa cukrowa.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze :* myślałam że to dzisiaj już połówkowe :p

Jestem już po usg połówkowym. Dzidzia zdrowa, uffff.... śliczna dziewczynka, czyli bez zaskoczenia ;) Zuzia waży 366 g, z wymiarów wychodzi mlodsza ok. 4 dni, co mnie cieszy, bo może nie urośnie duża jak jej siostra :) wklejam Wam zdjęcie, ja jestem zakochana [emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7]
1519062674-d81075735481a964-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjjjeeeejjjjuuuu ale dzidzia slicznosci

3jgxskjo51j6485i.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super ze już po[emoji2]

3jgxskjo51j6485i.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dobrze,teraz bedzbędz spokojniejsza :) i jakie dal Ci zalecenia ? Jakie leki ? I

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi dwoch innych lekarzy mowilo ze krazek w ciazy bardzo niewskazany,ale wiem ,ze Ty mialas wczesniej. Oby ladnie trzymal.
Obstawiam Emilke wstydzioszke :blink:

Lekarka nie byla pewna dala skierowanie na zakazny ale ja nie mam jak tam isc teraz...

hchygzu3s1ksbpf1.png
My z Kinga juz wczesniej dyskutowalysmy na ten temat.
Moj Syn przechodzil rumien zakazny gdy ja bylam w 6 tygodniu ciazy.
Pomysl sobie,ze dziecko w twoim 20 tyg jest o wiele lepiej chronione i zachorowanie doroslego jest b.nikle. Czy dziecko ma rumien?

A mi jeszcze bardziej obnizyla sie scianka pochwy i juz w glowe dostaje.
Widocznie to nic 'strasznego' jesli nic z tym nie robia.
Niech ta dzidzia moja szybko unosi do gory to moje narzady nie beda tak narazone na opuszczanie. Staram sie lezec kiedy tylko mam chwilke - wtedy sie chowa. Eghh..mm

Pozdrowienia

reklama
Jestem już po usg połówkowym. Dzidzia zdrowa, uffff.... śliczna dziewczynka, czyli bez zaskoczenia ;) Zuzia waży 366 g, z wymiarów wychodzi mlodsza ok. 4 dni, co mnie cieszy, bo może nie urośnie duża jak jej siostra :) wklejam Wam zdjęcie, ja jestem zakochana [emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7]
1519062674-d81075735481a964-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super:)

Do góry