reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Moja koleżanka miała w ciąży też dosyć często zgage ,a córeczka urodziła się łysa jak kolano
Onaszczesliwa2018
Piękny bobas A jaki uśmieszek az się sama usmiecham
No ja też za każdym razem spoglądam na to zdjęcie )
oliwiapatrycja
Ja miałam a synek włoski miał długie .Tak się tylko złożyłoJa w żadnej ciąży zgagi nie miałam a dzieciaki z wlosami i to Marysia długie miała
To tylko zabobony, że w ogóle ktoś jeszcze w to wierzy ze jak zgaga to włoski
Mozliwe ze żołądek przesunął sie do gory bo mały zaczął dawac o sobie mocniej znacZgaga i wloski to tylko gadka naszych babć. Zgaga powiazana jest z hormonami i przesunieciem zoladka w gore.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Siedze juz i czekam. Zaraz ja.
Aniołek[*]8.08.2017
Trzymamy kciuki
oliwiapatrycja
Jeśli zgaga pojawia się dosyć często to powinno się wyeliminować napoje gazowane, herbaty ,soki z kartonów ,mocno doprawione jedzenie, po jedzeniu siedzieć nie odrazu leżeć tak wyczytałam ostatnio w internecie, i rzeczywiście jak tak robię to zgaga nie jest tak uciążliwa jak wcześniej :-)ale pewnie na każdego nie będzie to działać ,jak to ze wszystkim bywaMozliwe ze żołądek przesunął sie do gory bo mały zaczął dawac o sobie mocniej znac
G
gosc12
Gość
Hej dziewczyny ja dzis zas bylam na zakupach zakupiłam zaś ciuszkow malutkiemu jutro mam badanie prenatalne juz sie nie moge doczekać.synus dziś juz porzadnie daje o sobie znać.i od paru dni meczy mnie okropna zgaga zaczyna sie popołudniu ale to ponoć tak zgaga męczy jak dziecku zaczynaja włoski rosnąć
Też tak słyszałam ale myślałam że to taka gadka tylko ja miałam ze trzy razy w nocy zgagę więc pewnie też mi się zacznie za niedlugo. Pochwał się zakupami
I trzymam kciuki za jutrzejsze badanie
G
gosc12
Gość
To zalezy od lekarza. Sa tacy u mnie w miescie ze za wypisanie recepty na stale leki (np. tabletki anty) kasuja nawet 30 zl.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To muszę być przygotowana :/ ale jak będzie chciał kasę to powiem że ma mnie zbadać przy okazji haha a nie tak kasa i dowodzenia
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Trzymam kciuki [emoji16]Ja o 19 na takim badaniu jest samo usg przez brzuszek? nie mam pojęcia a jadę do obcego lekarza i to ponad 80 km
Dzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziel się: