zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Piękny bobas A jaki uśmieszek az się sama usmiechamTak dziś polowkowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny bobas A jaki uśmieszek az się sama usmiechamTak dziś polowkowe
Oby sie wszystko udalo!
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie na telefonie działa - śliczny kopniakNa telefonie nie moge, zobacze wieczorem na laptopie.
Aniołek[*]8.08.2017
Ale brzusio u nas genetycznie na koniec brzuszki wyskakują i to olbrzymyZobacz załącznik 839670 Maly odpoczynek ja polowkowe mam w sobote. Cos glowa mnie dzis boli ...h
To nie powiniem. Mojego tez nie ma, ale on mnie wysyla na ptenatalne do swojego kolegi, ktory jest na liscie.Nie ma mojego lekarza to jak on mi zrobił pierwsze prenatalne :/
U mnie też zagrałam nawet na telefonU mnie na telefonie działa - śliczny kopniak
Zaraz wchodze[emoji5]O której masz wizytę ?
Dziękuje
Ale kopniaczek nie mogę się doczekać jak zobaczę je u mnieKibicował skoczkom a to ooo teraz dotyczyło tego że skacze Stoch [emoji14] mój synek chyba wtedy też skakał hehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3