reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc.
@oliwka_11 wracaj do zdrowia kochana :**

Ja się za nie długo zbieram, kąpać, robić śniadanie i na miasto pozałatwiać parę rzeczy. Ale od kad wstałam się nie pokoje. O 3 w nocy K napisał ostatniego SMS-a i R koleżance też. Teraz dzwonimy i oboje mają pocztę na telefonie. Mam nadzieję, że nic się nie stało i to tylko bateria albo zasięg. Weszłam na Play 24 i ostatni raz do kogos dzwonił o 8..
Zawału dostanę dzisiaj o niego.

reklama
olaaa7, kiedy wybierasz się na zwolnienie?
Planowałam pracować do końca kwietnia ale nie wiem jak to wyjdzie bo w dalszym ciągu nie ma mojego lekarza prowadzącego u którego miałam wizyty co 3 tygodnie a teraz mam co 4 tygodnie i następną wizytę mam 9 marca, więc pewnie kolejna wypadnie koło 9 kwietnia i wtedy może będzie już wiadomo kiedy wróci mój lekarz, więc albo powiem, że chcę iść od tego 9 kwietnia albo jeśli mój wróci to zaczekam do końca kwietnia.

Dzien dobry z rana. Jestem dzis nie do życia. Szczęka po wyrwaniu osemki jeszcze boli ale noe biore nawet paracetamolu. Skonczylam tez.antybiotyk i jestem tak mega osłabiona ze ledwo nogami ruszam. Tesciowie zaprowadzili mi corke.do szkoły a ja chyba ide dalej spac bo cos kiepsko widze ten dzien.
Powodzeniana wszystkich wizytach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś na pobraniu i zawiozłam ten mocz na posiew i co.....trzeba mieć pojemnik Z płytka ,nosz ku...a pytałam w aptece 3 razy ech... Jutro musi już mąż podwieźć
Oliwka niech to będzie tylko jednorazowy atak tej nerki !!
Za wszystkie dziś wizytujace trzymam kciuki ;)

@olaa7 a ja ci zazdroszcze tego ze pracujesz....serio. Ja bylam bardziej zorganizowana. Szalu w domu dostaje nimi D wzial mi ta prace chalupnicza od siebie z pracy ale to nie to samo.

Co do nerki to po nospie troche puscila ale nadal ja czuje. Zeby nie bylo powtorki ....w lato mialam atak kolki nerkowej nikomu noe zycze takiego bolu. Niestety ta prawa nerka jest obciazona, w 1 ciazy byla na granicy wydolnosci.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam dziś na pobraniu i zawiozłam ten mocz na posiew i co.....trzeba mieć pojemnik Z płytka ,nosz ku...a pytałam w aptece 3 razy ech... Jutro musi już mąż podwieźć
Oliwka niech to będzie tylko jednorazowy atak tej nerki !!
Za wszystkie dziś wizytujace trzymam kciuki ;)
Teraz wszedzie wlasnie chca z ta plytka. Ja jak robilam posiew to nie bylam pewna i wzielam probke w pojemniku i z plytka.
Dzien dobry z rana. Jestem dzis nie do życia. Szczęka po wyrwaniu osemki jeszcze boli ale noe biore nawet paracetamolu. Skonczylam tez.antybiotyk i jestem tak mega osłabiona ze ledwo nogami ruszam. Tesciowie zaprowadzili mi corke.do szkoły a ja chyba ide dalej spac bo cos kiepsko widze ten dzien.
Powodzeniana wszystkich wizytach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze dochodzisz do siebie nie ma nic gorszego niz bol zeba.
Witam [emoji5]️ ja dzisiaj 18+5 za chwilę skończę 19tc[emoji5]️ no i jeszcze tylko jutro i wizyta polowkowa[emoji5]️
U mnie dzis 21 tyg 1 dzien. Leca te tygodnie jak szalone. Widzisz dopoero co mialas 3 tyg do wizyty a teraz juz za chwile.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry