reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz totalnie buddyjskie nastawienie w takim razie :D `niestety, mnie irytują na maxa ludzie którzy nie wiedzą co robią- a jednak to robią. Czy to na drodze czy w sklepie, biurze itp :) Jestem człowiekiem o słabych emocjach :D
Ja spokojna i opanowana jestem tylko w pracy, bo inaczej bym żadnego samolotu nie wypusciła. Ale w mojej głowie jest wtedy mnóstwo przeklęśtw scen mordów ludzi którzy są głupi :D

reklama
Jako ciekawostka - tak mi się rzuciło w oczy ;)
e34c97ddd5f89fc53dd4c4baa9cdac14.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

No i tyle dobrego. Bo wyszła nam cukrzyca ciążowa [emoji46][emoji46]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png
Bedzie dobrze,odpowiednia dieta i dasz rade kochana.
Witajcie dziewczyny [emoji8] u nas prawdopodobnie dziewczynka będzie [emoji7][emoji7] jestem przeszczesliwa [emoji178][emoji178] no i ważymy 245g[emoji178][emoji178]
1518615290-1a91305a137cde96-aaaaaa.jpeg

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png
Gratuluje coreczki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja spokojna i opanowana jestem tylko w pracy, bo inaczej bym żadnego samolotu nie wypusciła. Ale w mojej głowie jest wtedy mnóstwo przeklęśtw scen mordów ludzi którzy są głupi :D
W pracy bardziej się denerwuję ;)
Wkurza mnie głupota, olewactwo, robienie czegoś po najmniejszej linii oporu itd.
I dużo bardziej wkurza u kogoś, z kim akurat muszę z jakiegoś powodu współpracować...
Ale w samochodzie jakoś dużo łatwiej się odciąć - pewnie dlatego, że tam nie mam bezpośredniego kontaktu, nie muszę rozmawiać z kretynem, który zjechał mi drogę itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oliwka super że z tym posiewem oki

Marta gratulacje córeczki ,moja siostra też miała cukrzycę w ciazy kula się zawsze po sniadanśn obiedzie i kolacji ,używała tylko masla roślinnego bo po innym bardzo jej cukier skakał,ale za to mało przytyła
I oczywiście dieta

reklama
Do góry