reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Krzywa cukrowa bo glukoza wyszła wcześniej 92.8 i dostałam na krzywa :/

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png
Spokojnie, będzie dobrze [emoji106]
Dieta cukrzycowa naprawdę nie jest taka zła, dasz radę, będziesz pod opieką lekarzy i urodzisz zdrowe maleństwo [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ufff. Nadrobiłam :D
Dzisiaj jakiś senny dzien.. wstałam po 12 i gdybysmy nie musieli jechać po żyrandol i karnisz to bym spała do teraz. Strasznie mi dzisiaj serce wali aż ciężko mi oddychać :(

Hej dziewczyny, co polecacie na problemy z wypróżnieniem? ;/

Kiwi. :)

Ł do mnie dzwonił i mówił, że rano jak się szykował do pracy to miałam jakąs fazę dziwną przez sen. Siedział w kuchni i pakował sobie jedzenie i słyszy, że piszczę więc biegnie do sypialni, a ja tam siedzę na łóżku zasłaniam sie kołdrą, latarka w telefonie odpalona i świecę mu po oczach. Mówi do mnie "Jolcia co sie dzieje" i chciał mnie przytulić to zeskoczyłam z łóżka i zaczęłam krzyczeć "kim jesteś" on na to "Jolcia, to ja Łukasz" a ja "nie kłam i wynoś się stąd bo na policję zadzwonię" i położyłam się spać :D Ł mnie obudził i opowiedział co robiłam to mi się przypomniało, że mi się śniło że zamknęłam za Ł drzwi jak wyszedł do pracy, połozyłam sie łózka i słyszałam ruchy w mieszkaniu i byłam pewna że to złodziej :D

To miał ciekawie :D
My z resztą też z K. Wczoraj oglądaliśmy film do późna, w pokoju była jeszcze mama i mój brat.ja przysnelam a K mnie smyral po nodze. Podobno zaczęłam się na niego drzeć że mnie obmacuje. Że się do mnie dobiera przy wszystkich XD. A w nocy znowu on głupoty do mnie gadał. Kłóciłam się z nim w nocy czego od nie pamięta .. i tak jestem dzisiaj na niego obrazona :p

* Gratuluję udanych wizyt :) poznania płci :) i powodzenia na późniejszych :) trzymam kciuki :)

Nie martw się - najważniejsze, że wykryta i kontrolowana [emoji106]
Gdybyś nie wiedziała, zignorowała itd, to zupełnie inna historia..

0d1yrjjgtd95fou3.png
No tak wiadomo. Z tym że teraz będę rodzic w zupełnie innym mieście niż miałam. Bo w tym co mam blisko to nie mogę rodzic. I będę musiała rodzic w Bydgoszczy godz drogi od domu :/

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png

Ja dostałam wiadomość właśnie że mam do odebrania wyniki na HPV.. Ale odbiorę we wt.. Nie jadę specjalnie bo to i tak nic nie zmieni a jeszcze się może okazać że nic z tego nie zrozumiem :o

p19u3e3kb9sn5pe8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Trzymam kciuki za dobry wynik!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No tak wiadomo. Z tym że teraz będę rodzic w zupełnie innym mieście niż miałam. Bo w tym co mam blisko to nie mogę rodzic. I będę musiała rodzic w Bydgoszczy godz drogi od domu :/

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png

Ja też mam godzinę do szpitala. Tyle, że ja tam chce a nie muszę rodzić. Bo u mnie w mieście prócz mojego lekarza jest opieka do dupy. I balabym się tu i o siebie i o dziecko

reklama
Do góry