reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie tam u tej mojej kumpeli tez :D ciekawe czemu tak kurczę nie , jak widzą że tak ładnie im to schodzi to powinni więcej zamawiać bo i więcej klientów no i większy zysk jakby nie było :) no i nikt by się niemusial "bic "o te rzeczy
Ja chodzę rano albo kogoś wysyłam i czaem są tłumy a czasem nie. Kuzynka zaś z drugiego końca polski mówiła że u niej już prawie godzinę przed otwarciem kolejka się ustawia i wykupują wszystko. A potem na bazarze możesz kupić te rzeczy tylko drożej.

reklama
Ja chodzę rano albo kogoś wysyłam i czaem są tłumy a czasem nie. Kuzynka zaś z drugiego końca polski mówiła że u niej już prawie godzinę przed otwarciem kolejka się ustawia i wykupują wszystko. A potem na bazarze możesz kupić te rzeczy tylko drożej.
O kurde. Serio? Ja omijam Lidla jak jest rzucony jakiś łakomy kąsek. A i tak coś mi się uda kupić później, bez tych tłumów.[emoji16]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

O kurde. Serio? Ja omijam Lidla jak jest rzucony jakiś łakomy kąsek. A i tak coś mi się uda kupić później, bez tych tłumów.[emoji16]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Serio, a ona jest uzależniona od ubrań z Lidla szczególnie dla dzieci bo cena i jakość idą w parze. Lupilu jest nie do zdarcia. Moje chłopaki chodzą jeden po drugim w tych ubrankach i nic się z nimi nie dzieje. Oprócz jakiś plam z marchewki co zejść nie chciały. Więc jak coś dają dzieciowego to też poluje. Raz kupiłam starszemu buty w CCC czy Deichmanie za 120 zł. Po to by po niecałym miesiącu były pozdzierane całe. Teraz wolę się rzucić jak coś dają w Lidlu i kupić 3 pary nawet a wiem ze starcza na cały sezon.

Dokladnie. Kupuja na sprzedarz, dlatego jest wszystko wykupuone w 2 minuty.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Serio, a ona jest uzależniona od ubrań z Lidla szczególnie dla dzieci bo cena i jakość idą w parze. Lupilu jest nie do zdarcia. Moje chłopaki chodzą jeden po drugim w tych ubrankach i nic się z nimi nie dzieje. Oprócz jakiś plam z marchewki co zejść nie chciały. Więc jak coś dają dzieciowego to też poluje. Raz kupiłam starszemu buty w CCC czy Deichmanie za 120 zł. Po to by po niecałym miesiącu były pozdzierane całe. Teraz wolę się rzucić jak coś dają w Lidlu i kupić 3 pary nawet a wiem ze starcza na cały sezon.
Ja dostaję dla syna regularnie ubrania z Niemiec z Lidla po kuzynie. Naprawdę są świetne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja z lidla tez lubie ciuchy dzieciece, natomiast butow nie. Raz mlodej kupilam adidaski i strasznie jej sie stopy pocily.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Też lubię ciuchy z Lidla, zwłaszcza dla dzieci. Tylko ja nie lubię się "bic" o lachy, więc idę następnego dnia, albo później. Mam akurat takiego Lidla koło siebie, że zawsze coś zostanie i zawsze coś wybiorę.[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Ja z lidla tez lubie ciuchy dzieciece, natomiast butow nie. Raz mlodej kupilam adidaski i strasznie jej sie stopy pocily.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To ja nie miałam akurat takiego problemu.
No i nie jest mi szkoda takiego buta wyrzucić nawet jak nie jest zniszczony a już dziecko wyrośnie.

reklama
Dziewczyny skad macie ta oferte lidla? Na stronie int. nic takiego nie ma. Od kiedy to ma byc?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry