reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój syn to chyba jakiś dziwak. Matka nakupowala spiworkow, otulaczy, kołderek i innych cudów, a on najchętniej śpi bez niczego. Jak tylko go przykryje, to się budzi i odkrywa. Nie walczę już z wiatrakami i zakładam cieplejsza pizame[emoji12]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Haha, moja to jeszcze w koszuli nocnej i z gola pupa na wierzchu[emoji23] Tez wiecznie poodkrywana.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tez tak mysle ,a z genetycznego w 13 tyg wyszlo mi ze mlodsza i lekarka sie tego trzyma. Zobaczymy jak teraz bedzie . bo nawet tyg. Skonczone wpisujesz w ksiazeczke wedlug usg i nie wiem jak to bedzie z tym cholernym wyznaczeniem terminu cc. No nic najwyzej i tak w szpitalu mi wyznacza date jak bedw sie zapisywac na planowe.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w szpitalu nie patrzyli na termin z USG. Tylko pytali o datę ostatnie miesiączki i na tej postawie położna wyliczała datę porodu. Dodam że nijaknonq się miała do tego co wyznaczał lekarz bo ptaynajmniej u nas w szpitalu położne nie korzystają z tego kółka ci lekarze tylko mają jakąś inną metodę wyliczania. Reasumując termin porodu wyznaczony przez lekarza był szybszy niż ten przez położna w szpitalu. I tym sposobem mój pierworodny urodzony równo w 38+0 miał wpisane że był z 37tc i traktowany jak z pogranicza wczesniactwa

reklama
Do góry