reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurczę nie wiem myślę że najlepiej z rana :) jak jeszcze pracowałam w pl to pamiętam jak kumpela zaopatrywala synka w Lidlu i zawsze się chciała zamienić na popołudniowa zmianę bo po dniowce już nie było na co liczyć :) ale to też pewnie od Lidla zależy i miejscowości tam gdzie Ona chodziła to opowiadała jak kobiety wręcz się kłócą i wyrywają jedna drugiej rzeczy :D :szok:
O to cos jak u mnie trzeba lecieć o 7 bo za chwilę nic nie ma☺️

reklama
O to cos jak u mnie trzeba lecieć o 7 bo za chwilę nic nie ma☺️

No właśnie tam u tej mojej kumpeli tez :D ciekawe czemu tak kurczę nie , jak widzą że tak ładnie im to schodzi to powinni więcej zamawiać bo i więcej klientów no i większy zysk jakby nie było :) no i nikt by się niemusial "bic "o te rzeczy

@kinga30 , 2 i 3 dni temu mogłam naliczyć kilkadziesiąt puknięć, wczoraj na palcach rąk można policzyć, a dziś tylko jedno puknięcie. Mam nadzieję,że się po prostu tak ułożyła... i niedługo znowu częściej będę czuła, bo inaczej osiwieje :(
Codziennie ruchy trzeba czuć jakoś od 24tc dopiero. Wcześniej dzidzi jest malutkie i wystarczy, że się inaczej odwróci i już nie czuć. Ja sama nie wiem czy coś czuję czy nie. Mam czasem takie dziwne uczucie w brzuchu, ale powiem szczerze, że po prawie 8 latach nie pamiętam jak to się powinno odczuwać ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

No właśnie tam u tej mojej kumpeli tez :D ciekawe czemu tak kurczę nie , jak widzą że tak ładnie im to schodzi to powinni więcej zamawiać bo i więcej klientów no i większy zysk jakby nie było :) no i nikt by się niemusial "bic "o te rzeczy
Nie wiem, kiedyś jak buty dali do dzieciaków to byłam w szoku jak ludzie sobie wyrywają i ostatecznie poszlam do CCC☺️

Ja już po wizycie bardzo krótka była niestety dalej nie wiem kto tam mieszka aż smutno mi się zrobiło ale zato jakie zdjęcie dostałam to się później śmiałam kturas miała podobne jak pamiętam
1518524648-b908c164f7b9b747-aaaaaa.jpeg
moje małe udo 14.4 cm

3jgxskjo51j6485i.png
Na polowkowych kochana lepiej malenstwo obejrzysz. Gratki udanej wizyty.
Chlopaczek nie da sie ukryc. Kochana wiem ze liczylas na dziewczynke,ale najwazniejsze ze zdrowe i ze mozesz miec dzieci. Jest tyle ludzi ktorzy pomazyc tylko moga. A zobacz za jakies 20 lat bedziesz miala 3 synowe. A moze i corcie jeszcze zrobisz.

Dzwonilam dziewczyny do przychodni odnosnie wynikow posiewu. Dzis przyszly wyniki czyli moge jutro udac sie na wizyte.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam brzuch duży taki jak w 1 ciąży około 24tc, a mam dopiero 17. Ale przytyłam tylko 2kg, nie wiem jak to możliwe :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Miesnie brzucha szybciej sie rozchodza i dlatego brzuszek jest wiekszy mimo malego przyrostu wagi. Ja jutro musze cyknac swoj z rana i porownac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry