zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Mój M mówi że jestem tyle nadmuchana [emoji2]Ja mam brzuch duży taki jak w 1 ciąży około 24tc, a mam dopiero 17. Ale przytyłam tylko 2kg, nie wiem jak to możliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój M mówi że jestem tyle nadmuchana [emoji2]Ja mam brzuch duży taki jak w 1 ciąży około 24tc, a mam dopiero 17. Ale przytyłam tylko 2kg, nie wiem jak to możliwe
Trzymam kciukiJa Czekam na wizyte ale jeszcze 3 baby przede mna:/ ehhhh
Nie wiem, kiedyś jak buty dali do dzieciaków to byłam w szoku jak ludzie sobie wyrywają i ostatecznie poszlam do CCC
Ja od 5tc na razie - 1kg
Ale od 8tc na plusie 1-2kg [emoji14]
A muzyka? Na moje jeszcze frytki działają albo chipsy a wlaswłaściwie to te chrupki duszki
Mój K lubi zimno a ja cieplutkoMy z mężem zimnoubni i syn to po nas odziedziczył
Miałam pisać właśnie o Ciebie. Bo myślałam że miałaś na 15wizyte. Daj znać po :* trzymam kciuki :*Ja Czekam na wizyte ale jeszcze 3 baby przede mna:/ ehhhh
Bedzie chlopak na pewno wszysyko w porzadku tylko w moczu mam troche leukocytow i mam zrobiic posiew
Super, gratulacjeBedzie chlopak na pewno wszysyko w porzadku tylko w moczu mam troche leukocytow i mam zrobiic posiew