reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pod tym względem jestem pedantką, i w szufladach będzie porządek... ;)
Tak wyglądają moje szuflady... (ta jedna akurat O, ale ja wkładam rzeczy..)
(tak, koszulki stoją... I tak, składam skarpetki, majtki, itd... i mam manię segregowania [emoji23])
c77b893366253a6b7b2efcc5ce80543a.jpg
9e5ba6e4890c4d332f4bfd8cdf8ec43f.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam to samo inaczej nie umualabym się odnaleźć, teraz jak siostra mi pomaga i włożyć cis nie do tej półki to od razu się denerwuje,ale muszę jakoś przymknąć oko oby do czerwca :)

reklama
Po pierwszym porodzie wyszlam ze szpitala rano, po 9:00 a urodzilam o 22:10. Nie bralam zadnych przeciwbolowych, jedynie co to troche mnie meczyly hemoroidy, pojawily sie po porodzie. Ale to nie moglo byc nic powaznego, bo zniknelo po jednym opakowaniu czopkow i nigdy nie wrocilo. Takze poza mega oslabieniem, nie czulam sie jakos zle po tym wszystkim fizycznie.
Ciekawe jak za drugim razem....
To szybko wyszłas.
Ja urodziłam przed 5 rano wtorek a dopiero w czwartek wyszłam. Miałam nacinane krocze i potem zszywane to może tez inaczej :-)

Ja po pierwszym porodzie podczas karmienia odczuwałam ból macica nawet szybko sie obkurczyla dało się wytrzymać,bol nie był straszny ciekawe jak teraz ?

Ja obiad szykuje :D Frytki już się pieką, surówka gotowa i zaraz wrzucam kurczaka w papirusie na patelnie :) Powiem Wam że takie zapachy się tu unoszą że aż mi w brzuchu zaczyna burczeć :D
O jaaaa...ja teraz na żywieniu innych ale z chęcią bym zjadła takie frykasy :) dziś teściowa zaserwowała zupę pomidorowa,będę miała jeszcze na jutro ale w niedzielę mąż obiecal że ugotuje swój pierwszy w życiu obiad ..ciekawe ,?
Mam właśnie ochotę na taką pierś ze szpinakiem w sosie śmietanowym pychaa

O jaaaa...ja teraz na żywieniu innych ale z chęcią bym zjadła takie frykasy :) dziś teściowa zaserwowała zupę pomidorowa,będę miała jeszcze na jutro ale w niedzielę mąż obiecal że ugotuje swój pierwszy w życiu obiad ..ciekawe ,?
Mam właśnie ochotę na taką pierś ze szpinakiem w sosie śmietanowym pychaa
Będziemy trzymały kciuki, żebyś po pierwszych próbach kulinarnych męża nie umarła :D

Hahaha ... pewnie i tak będę siedzial na krzesełku w kuchni... Bo już sobie wyobrażam te pytania gdzie sól..gdzie pieprz... a czosnek jak pokroić no wszystko od podstaw ale docenuam że zaproponował ;) jak go nakieruje raz to już może wejdzie mu w krew niedzielny obiadek :D

1518171165-a4f5d6ff4e38e8b8-aaaaaa.jpeg

Mały balonik, za to biust rośnie [emoji14] dzidziuś też ale chyba na razie ma wystarczająco miejsca i nie wypycha mi brzusia :) ogólnie jak mam sukienkę to inny brzuszek, jak mam spodnie i bluzkę też [emoji14] sukienka uwydatnia - taka opięta :)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczny brzuszek juz <3

reklama
I spodnie z croppa służą bardzo dobrze i myślę że jeszcze sporo w nich miejsca mam ;)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry