reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ciśnienie książkowe więc wczorajszy skok to przez stres. Czekam na wieczór, mam nadzieję że przed ewentualnym wpisem ktoś mnie jeszcze zbada.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Szczerze,wcale nie widac tych kg po tobie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj pytałam M czy widzi te kg u mnie i stwierdził że nie. W sumie to ja też je nie bardzo widzę, może troszkę na brzuchu i udach.

5,5 kg a wygladasz super ja 2,5kg a brzuszek jak pileczka ;):D
Fajną masz piłeczkę :) u mnie taki stożek jak patrzę z boku. Mam nadzieję, że nie będzie mi przybywało tych kg w takim tempie.

Dziewczyny mnie tez boli brzuch i ciagnie. Mam brac magnez i jak bol jest silniejszy to wziąć nospe. Lekarka twierdzi, ze z tego co slyszy od pacjentek, to chyba co kolejna ciążą to to rozciaganie macicy bardziej jest odczuwalne i bardziej boli. To tak jak po każdym kolejnym porodzie bardziej boli odkurczanie. Ja po drugim dziecku dostalam przeciwbolowe bo tak bolalo, co po pierwszym porodzie nie odczuwalam.

hej :)
meżu chodził wczoraj dumny jak paw, że syn :D przeglądając imiona wpadło nam w oczy imię Nikodem :D
umówiłam się dzisiaj na II usg genetyczne na 15go marca na 18stą
U mnie też jeżeli będzie chopiec będzie niekodem niedawno kuzyn się dowiedział że zostanie ojcem i dokładnie to samo imię chciał dla synka

3jgxskjo51j6485i.png

No właśnie leżę ;)

Zainstalowałam sobie na telefonie ikeowy planer pokoi dziecięcych... Aplikacja ogólnie słaba, ale na telefonie na szybko zrobiłam coś takiego..
I tak to ładnie pasuje, rozmiarowo idealnie, wizualnie jak dla mnie też, (oczywiście zaslonki pierwsze z brzegu, które w miarę pasowały rozmiarem itd)
Tylko nie wiem, czy się pomieszczę ;)
5d0e2eb58b854ede8e5de990b44f479e.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja się mieczę w takim rozmiarze, jak ta mniejsza :)
To znaczy mój synek się mieści.

Ostatnia edycja:
reklama
Ciśnienie książkowe więc wczorajszy skok to przez stres. Czekam na wieczór, mam nadzieję że przed ewentualnym wpisem ktoś mnie jeszcze zbada.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Poproś przynajmniej że jednak wolałabys żebyś była zbadana i najlepiej przez kogoś innego , a jak Twoja lekarka? Odezwała się coś?

Do góry