G
gosc12
Gość
O tez mi sie dzis ta strona wyswietlila na facebooku, i zastanawialam sie bo ja mam tak rozmiar b/c.
Hehe
Nie drogie rzeczy, ale to chyba typu wish itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tez mi sie dzis ta strona wyswietlila na facebooku, i zastanawialam sie bo ja mam tak rozmiar b/c.
Link do: SPODNIE ciążowe dresowe LENA kokarda rozm M
co myslicie o tych spodniach w miare ? Zobacz załącznik 838446 Zobacz załącznik 838447
o.. to nie widzialam zreszta przy takiej produkcji tutaj ciezko zoabczyc i nadrobicFajne juz dziewczyny kiedys o nich pisaly
o.. to nie widzialam zreszta przy takiej produkcji tutaj ciezko zoabczyc i nadrobic
Powiedziałabym że bliżej 10tys [emoji23]Dokladnie tysiac stron na miesiac
Moim zdaniem, jak nie pijesz nie wiadomo ile tego soku, to można, poza tym najlepsze na przeziębienieMozna pic sok z malin ?
Slyszalam, ze na koniec ciazy pije sie zeby wywolac skurcze porodowe.
A ja pije duze ilosci wody z syropem do wody. Zostala mi butelka cytryny z malina. I obawiam sie pic. Sok kupny, a skurcze wywoluje chyba z prawdziwej maliny, donowej roboty ? Czy taki tez ?
Przy gorszych projektach w pracy uskuteczniałam sen polifazowy, po porodzie też mam zamiar