reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Babka przez telefon przepraszala, ze nie da sie nic zrobic. Umowilam ich na 11 prywatnie. No ale prywatnie to zostawie za dwojke dzieci 200 zl, a potem apteka napewno, bo pewnie sterydy do inhalacji dostaną.
Agnieszka dziekuje zatym przepis na syrop :* juz próbowałam nie raz, niestety dzieci go zwracają zaraz :(

Jakie piękne [emoji7]
Pieczone czy smażone?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pieczone. Nie chciało mi się stać nad kuchenką, no i przy okazji zdrowsze...

Podziwiam za poranne smażenie!

Ostatnia edycja:
Babka przez telefon przepraszala, ze nie da sie nic zrobic. Umowilam ich na 11 prywatnie. No ale prywatnie to zostawie za dwojke dzieci 200 zl, a potem apteka napewno, bo pewnie sterydy do inhalacji dostaną.
Agnieszka dziekuje zatym przepis na syrop :* juz próbowałam nie raz, niestety dzieci go zwracają zaraz :(
Ta nasza sluzba zdrowia mnie rozwala na lopatki. Umieraj a panstwowo numerkow juz nie ma. A jak ktos kasy nie ma na prywatna to jedynie ip i tam swoje odstac. Brak slow....ja niby do gina na fundusz a na dodatkowa wizyte mnie nie wcisnie bo zapisy na kwiecien
i trzeba isc na komercyjna. O tyle dobrze ze wczoraj byla przemila pani w rejestracji i na NFZ rozpisala mi wizyty do 6 czerwca. Ale za tydzien komercyjna znow. W tym mc mam tyle wydatkow ze pewnie debet mnie czeka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Pieczone. Nie chciało mi się stać nad kuchenką, no i przy okazji zdrowsze...
A w jakiej temperaturze piekłaś? Piękne są [emoji7]
Moje pieczone wyszły jakoś mało wyrośnięte, podejrzewam, że za zimny piekarnik, ale ten rupieć tutaj (uroki wynajmu...) ledwo trzyma temp, i 170-180 stopni to jego max....
Smażone z tego samego ciasta wyszły takie jak powinny...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie dziewczyny :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :* ja jeszcze w łóżku ale już zajadam się paczkiem mąż z rana o to zadbał zaraz pewnie maleństwo obudze tymi slodkosciami :) masakra jest z tą sluzba zdrowia ja rok czekam na wizytę u kardiologia..

Jestem jednak dziwna... Ketchup robię sama, a jak ostatnio pokazałam mężowi skład ketchupu z pudliszek (25% to cukier...), to stwierdził, że jednak muszę mimo ciąży zrobić zapas do słoiczków.. ;)

Btw, spróbuję was nadrobić, ale.. 200 postów? :O
Ja w tym czasie tylko chwilę w kuchni byłam... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja raz zrobiłam ketchup z cukinii i był rewelacyjny. Mnie kupne też nie smakują, ale mój mąż bzaqsze kupuje tortexa, bo twierdzi, że jest najlepszy, a to chyba nawet koło pomidorów nie leżało.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja od kiedy biorę magnez (magne b6) czuję się jak nowo narodzona! Brzuch mniej pobolewa i co najważniejsze przeszły bóle głowy :) A były takie że potrafiłam wymiotować z bólu...
Ja też czasem miewam bóle głowy, ale gorsze jest wieczne zmęczenie. Nie mam wcale energii. Może i na to by pomógł mi magnez? Tym bardziej, że piję kawę a ona magnez wypłukuje.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry