reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam i ja... Oto zdjęcie, na wypadek, gdyby rano już nie było.
1518046705-dba6a52f43092160-aaaaaa.jpeg
Jakie piękne [emoji7]
Pieczone czy smażone?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja już poranną porcję oponek i pączków usmażyłam, zapakowałam mężowi do pracy i porcję dla mamy i babci :)
Niestety kółeczek nie sfotografowałam, bo mąż od razu zapakował, paczki też już spakowane "na drogę", ale fotka na szybko ;)
e4f8a071213502b8300e51884541cedd.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja jak zwykle sklepowe paczki:D nie lubie robic takich rzeczy ale jaak ktos zrobi to bardzo chetnie zjadam;D

Ja już poranną porcję oponek i pączków usmażyłam, zapakowałam mężowi do pracy i porcję dla mamy i babci :)
Niestety kółeczek nie sfotografowałam, bo mąż od razu zapakował, paczki też już spakowane "na drogę", ale fotka na szybko ;)
e4f8a071213502b8300e51884541cedd.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aż mi w brzuchu zaburczalo! :-) jednak jeszcze wstawac mi sie nie chce :)

Wylaczylam budzik, bo slysze z drugiego pokoju kaszle... tak więc oboje chorzy :/ juz nie wiem co ja mam dawac tym dzieciom :(

Uff nadrobiłam :D Witam się wizytowo :) Powoli łapie mnie już stres. Oby wszystko było z maleństwem dobrze.
Dziewczyny będziemy zmieniać auto i pomyślałam że może któraś z Was mogłaby mi pomóc. Szukamy 7 osobowego, może macie jakieś i możecie polecić? Bo my mamy nasz typ ale przeraża mnie wysokość OC i AC. Do tego jest ich mało i wszystko strasznie daleko.

Aż mi w brzuchu zaburczalo! :-) jednak jeszcze wstawac mi sie nie chce :)
Ja juz 3 kostki czekolady zlapalam i dziecie zadowolone bo szaleje.
A ja jak zwykle sklepowe paczki:D nie lubie robic takich rzeczy ale jaak ktos zrobi to bardzo chetnie zjadam;D
Ja tez sklepowe....styknie mi bawienie sie dzis w paczki bezglutenowe. Wczoraj d wzial 20 paczkow na nocke ! Ja na niego tak patrze a on do mnie -spokojnie podziele sie.

Zaraz budze dzieci do szkoly dzis w koncu pojda a ja jade do laboratorium z tym cholernym moczem.
Wczoraj juz sie nasluchalam od mamy i od D. Byl wczoraj na kawie u moich rodzicow i moja mama juz czarne mysli ma(wie jak bylo z moimi nerkami w poprzednich ciazach) wiec delikatnie powiedziałam ze robie posiew i jak cos to leki,najwazniejsze ze cisnienie mam ok i nie ma bialka w moczu .

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w przychodni też aż czarno ludzi,słyszałam że już nawet nie szczepią dzieci kaza czekać bo jest szczyt zachorowań,my narazie się trzymamy

reklama
Ja juz 3 kostki czekolady zlapalam i dziecie zadowolone bo szaleje.

Ja tez sklepowe....styknie mi bawienie sie dzis w paczki bezglutenowe. Wczoraj d wzial 20 paczkow na nocke ! Ja na niego tak patrze a on do mnie -spokojnie podziele sie.

Zaraz budze dzieci do szkoly dzis w koncu pojda a ja jade do laboratorium z tym cholernym moczem.
Wczoraj juz sie nasluchalam od mamy i od D. Byl wczoraj na kawie u moich rodzicow i moja mama juz czarne mysli ma(wie jak bylo z moimi nerkami w poprzednich ciazach) wiec delikatnie powiedziałam ze robie posiew i jak cos to leki,najwazniejsze ze cisnienie mam ok i nie ma bialka w moczu .

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
BedzBę dobrze,ale ja też nie lubię takiej gadaniny ale oni chcą dobrze dla nas

Do góry